به گزارش مازند اصناف؛ در پی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغهای شناسنامهدار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند.
طی روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر استفاده از جیوه در جیره غذایی مرغ در برخی از مرغداریها و پلمب این واحدها منتشر شد و مردم نیز به نخریدن گوشت مرغ توصیه شدند که عباس عباسی مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی این موضوع را از اساس تکذیب کرد و به خبرنگار ایسنا گفت: استفاده از جیوه به هیچ عنوان در تولید گوشت مرغ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد، چرا که این محصول کیلویی ۶۰۰ هزار تومان است و اگر به عنوان مثال یک مرغ بخواهد ۱۰ گرم از آن را در دوره پرورش استفاده کند باید ۶۰۰۰ تومان گرانتر فروخته شود، در حالی که گوشت مرغ در حال حاضر در بازار مصرف کمتر از این قیمت فروخته میشود.
وی توصیه کرد: مردم برای اطمینان از سلامت گوشت مرغ مصرفی خود از مرغهای بستهبندی شده گرم یا منجمد شده شناسنامهدار استفاده کنند و برای حصول اطمینان بیشتر میتوانند کد ردیابی درج شده روی بستهبندیهای گوشت مرغ را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ پیامک کنند یا اینکه در صورت شکایت یا پیشنهاد یا انتقاد میتوانند با سامانه ملی ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند و از راهنمایی کارشناسان سازمان دامپزشکی استفاده کنند.
منبع: ایسنا
ارسال دیدگاه