حمایت سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از طرح توسعه اکبر جوجه در کشور

حمایت سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از طرح توسعه اکبر جوجه در کشور

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">&nbsp;محمد پور عمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت : سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با تمام توان در کمک های خود به مجموعه اکبر جوجه پیشگام بوده و در رشد و شکوفا شدن اقتصاد و همچنین ایجاد اشتغال جوانان دریغ نمی ورزد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛  گاهی یک غذای خاص چنان با اقبال مردم مواجه می شود که به عنوان یک برند غذایی یک منطقه مطرح می شود.یکی از این برندهای غذایی، جوجه سرخ شده با اسم تجاری اکبر جوجه است.

از آنجا که خواستگاه اکبر جوجه دراستان مازندران و شهرستان گلوگاه می باشد حضورحمید کلبادی در سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران و تبادل نظر بین ایشان و دکتر محمدپورعمران ریاست سازمان مذکور برای طرح توسعه و ایجاد اشتغال در رستوران  بهانه ای شد تا از برند اکبر جوجه و خدمات آن برای مردم بنویسیم.

حمید کلبادی نژاد که خود فارغ التحصیل رشته مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت ایران  و پدرش بنیانگذار اکبر جوجه می باشد در این نشست اذعان داشت: رستوران اکبر جوجه بیشتر از نیم قرن است که سابقه دارد و این رستوران های زنجیره ای از قهوه خانه ای کوچک در جاده قدیم شهرستان گلوگاه در شرق استان مازندران شروع شد.

مرحوم پدر(علی اکبر کلبادی) با استفاده از جوجه های محلی که خودش پرورش می داد، غذای جدیدی به مشتریانش عرضه کرد که طعم و مزه متفاوتی داشت.

کلبادی گفت: این قهوه خانه کوچک که با تلاش  پدر و مادر در سالهای دور با روشنایی فانوس در کمربندی گلوگاه می درخشید، بعد از مدت کوتاهی به رستوران اکبر جوجه معروف شده و اولین رستوران رسمی اکبر جوجه  که شعبه اصلی آن هم به شمار می رود در سال 1342 بعد از احداث  جاده سراسری  در شمال شهرستان گلوگاه افتتاح شد.این سبک جوجه سرخ شده که با سس انار سرو می شود آن قدر مورد استقبال مردم قرار گرفت که منجر به ثبت نام و نشان تجاری و افتتاح مجموعه رستوران های زنجیره ای اکبر جوجه شد.

کلبادی همچنین روابط عمومی بالا و خوب و کیفیت نوع غذا دو عامل در معروف شدن اکبر جوجه دانست و افزود: در اوایل کار اکبر جوجه ماشین های سنگین در حال تردد خراب می شد رانندگان مجبور بودند شب را در منطقه گلوگاه اطراق  کنند، مرحوم پدر(مشهدی اکبر) با روی گشاده پذیرای مهمانان می شد  و آنان شب را در همان قهوه خانه کوچک  به سر می بردند و همین رانندگان مبلغ خوبی برای اکبر جوجه در سراسر کشور شدند.

وی افزود: تعداد شعبات اکبر جوجه در کشور 17 رستوران می باشد و همچنین در حال ادامه فعالیت می باشد.

 محمد پور عمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در این نشست با تشویق مدیرعامل  اکبر جوجه  وی را به ادامه فعالیت بیش از پیش و افزایش تعداد شعبات و نمایندگی ها توصیه کرد و گفت: برند اکبر جوجه  برای همگان شناخته شده می باشد و می توان با افزایش تعداد آن، نیروی  کار بیشتری جذب کرد و همچنین  به ارائه خدمات به هموطنان پرداخت.

وی افزود : سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با تمام توان در کمک های خود به این مجموعه پیشگام بوده و در رشد و شکوفا شدن اقتصاد  و همچنین  ایجاد اشتغال جوانان دریغ نمی ورزد.

 

 

روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران


ارسال دیدگاه