نكاتی در خصوص تهيه و مصرف روغن ها

نكاتی در خصوص تهيه و مصرف روغن ها

<p><span style="font-family: Tahoma;">از مصرف مجدد روغنی كه چند بار حرارت ديده، جدا خودداری كنيد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببنديد.


۱) علايم ظاهري فساد در روغن شامل افزايش بو، غليظ تر شدن روغن مايع، تغييررنگ و تند شدن آن است.


۲) هنگام خريد روغن برچسب توليد آن (پروانه بهره‌برداري و پروانه بهداشتي و تاريخ مصرف ) دقت كنيد.


۳) روغن را در محلي خنك و دور از نور و هوا و در ظروف در بسته نگاهداري كنيد. در ظرف روغن را پس از مصرف حتما ببنديد.


۴) هنگام مصرف روغن، از حرارت كم استفاده كنيد. حرارت دادن زياد و طولاني، روغن مايع را خراب مي‌كند و روغن سوخته ميتواند سرطان‌زا باشد

۵) روغن اضافي مصرف شده را به ظرف اصلي روغن برنگردانيد.


۶) از مصرف مجدد روغني كه چند بار حرارت ديده، جدا خودداري كنيد.


۷) روغن نبايد از سويا تهيه شده باشد. روغن حاصل از سويا براي توليد روغن جامد استفاده مي‌شود و در حالت مايع به سرعت خراب ميشود. روغنهاي مايع استاندارد موجود در بازار ايران، معمولا از آفتابگردان تهيه شده است.


۸) در مجموع سعي كنيد حتي الامكان روغن كمتري براي طبخ غذا استفاده كنيد.
غذاهاي آب پز معمولا ارزش غذايي بيشتري دارند و خطر افزايش چربي خون نيز با استفاده از آنها كمتر مي‌شود.

 


منبع: جام نیوز


ارسال دیدگاه