غذای ناسالم مردم را از رستوران به سوپرمارکت هدایت می کند

غذای ناسالم مردم را از رستوران به سوپرمارکت هدایت می کند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">مردم زمانی که با محصول غذایی نامرغوب و ناسالم در واحدهای صنفی مواجه می شوند، بتدریج از سوی رستوران به سمت سوپرمارکت ها کشیده می شوند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ یوسف رضایی مدیر رستوران عرفان قشم با بیان این مطلب گفت:« نشانِ ایرانی تغذیه برتر، به افزایش کیفیت محصولات غذایی و بهبود کار در رستوران ها کمک می کند؛ واحدهای صنفی هم با افزایش کیفیت محصولات غذایی خود باید به سمتِ دستیابی نشان ایرانی تغذیه برتر حرکت کنند.»

 

یوسف رضایی افزود:«عمده مشتریان به دنبال آن هستند که محصولات غذایی خود را از واحدهای صنفی شناخته شده تهیه کنند و اعطای چنین نشان هایی از سوی اصناف در انتخاب واحد صنفی مناسب به مشتریان کمک می کند.»


مدیر رستوران عرفان قشم در ادامه تصریح کرد:«با نشان ایرانی تغذیه برتر، واحدهای صنفی که در تهیه ی غذای مطلوب و سالم تلاش می کنند، از دیگر واحدهای صنفی که در امر تغذیه سالم توجه کافی ندارند، جدا خواهند شد.»


نخستین جشنواره تغذیه برتر امسال بیستم دی، با مشارکت تمامی اصناف مرتبط با حوزه تغذیه به همت بنیاد فرهنگی اصناف ایران در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

 

 

 

 

اصناف ایران


ارسال دیدگاه