امضای تفاهم نامه مشترک توسعه صنعت سیمان بین احداث صنعت ایران و اف ال اسمیت دانمارک
با امضاي مدير عامل شرکت احداث صنعت ايران صورت گرفت:

امضای تفاهم نامه مشترک توسعه صنعت سیمان بین احداث صنعت ایران و اف ال اسمیت دانمارک

<p>&nbsp;مدیر عامل شرکت احداث صنعت ایران و توماس شولز مدیر عامل شرکت اف ال اسمیت دانمارک در مراسمی تفاهم نامه همکاری برای توسعه صنعت سیمان امضاء کردند.<br /> <br /> &nbsp;</p>

به گزارش مازند اصناف؛ مراسم امضای تفاهم نامه همکاریهای فنی ، اقتصادی و علمی در صنعت سیمان بین شرکت احداث صنعت ایران و (( اف ال اسمیت)) دانمارک با حضور دکتر مهدی کرباسیان رئیس هیات عامل ایمیدرو ، دکتر مرتضی هاشم پور مدیرعامل شرکت احداث صنعت ایران و توماس شولز رئیس هیات عامل (( اف ال اسمیت)) دانمارک در سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران برگزار شد.

دکتر مرتضی هاشم پور از مدیران موفق و باسابقه مازندرانی در گفتگو با جمعی از خبرنگاران در خصوص این تفاهم نامه مهم اظهار داشت: شرکت اف ال اسمیت از جمله بزرگترین شرکت های اروپایی فعال در حوزه صنعت سیمان و معدن است که سالهای متمادی در ایران در زمینه خدمات فنی و مهندسی فعالیت دارد.

دکتر هاشم پور افزود: در تفاهم نامه منعقد شده با شرکت احداث صنعت، انجام آموزش های فنی و تخصصی به عنوان یکی از مفاد آن از هفته گذشته اجرایی شده و ما در نظر داریم انتقال تکنولوژی روز صنعت سیمان و معدن و افزایش توان ساخت داخل  در ایران را عملیاتی نماییم.

وی تصریح کرد: در این میان، کارخانه های تولید سیمان داخل که تحت لیسانس شرکت اف ال اسمیت هستند، از همکاری بیشتری برخوردار خواهند شد.

مدیر عامل شرکت احداث صنعت ایران در ادامه اضافه کرد: این تفاهم نامه در ۷ماده تنظیم شده و شرکت احداث صنعت به عنوان یکی از شرکت های تابعه ایمیدرو نمایندگی شرکت اف ال اسمیت را رسما در ایران بر عهده خواهد گرفت.

 



دکتر مرتضی هاشم پور به بخشهای دیگر این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: از دیگر زمینه های همکاری با شرکت یاد شده، برگزاری همایش و نمایشگاههای مشترک در ایران و دیگر کشورها خواهد بود و انتقال تکنولوژی و تامین قطعات که کارخانجات سیمان برای ارتقاء نیاز دارند از طریق شرکت احداث صنعت و مشارکت اف ال اسمیت صورت خواهد پذیرفت و هدف اصلی افزایش توان ساخت داخل خواهد بود که با ارتباط بین دوطرف بیشتر خواهد شد.

دکتر هاشم پور افزود: شرکت اف ال اسمیت آموزش محققان ایرانی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی در ادامه به روند شکل گیری این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه مذکور پس از برگزاری جلسات مختلف با آقای شولز، رئیس هیات عامل شرکت اف ال اسمیت و همکاران و با حضور آقای کرباسیان، رئیس هیات عامل ایمیدرو  تدوین شد و همچنین، قرار شد ارتباط بین ایران و اروپا در انتقال تکنولوژی بیشتر شود و دفتر شرکت اف ال اسمیت مجددا بازگشایی گردد.

به گفته مرتضی هاشم پور آقای شولز تمایل دارد ایجاد یک مرکز توزیع صادرات سیمان به کشورهای افغانستان، عراق و یمن ایجاد نماید که با تایید دکتر کرباسیان شرکت احداث صنعت میتواند در این زمینه مشارکت نماید.

مدیر عامل شرکت احداث صنعت ابراز امیدواری کرد که پس از امضای تفاهم نامه، کارگروه فنی مهندسی برای اجرایی شدن مفاد آن تشکیل شود.
دکتر مرتضی هاشم پور اظهار داشت: از دیگر بندهای این تفاهم نامه افزون بر آموزش‌های مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها و همایش‌های مشترک در دیگر کشورها خواهد بود. همچنین انتقال فناوری و تامین قطعاتی که کارخانه‌های سیمان برای تعمیرات اساسی به آن نیاز دارند با مشارکت اف‌ال‌اسمیت انجام خواهد شد و هدف اصلی همکاری افزایش توان ساخت داخل است.

مدیر عامل شرکت احداث صنعت ایران افزود: دفتر شرکت اف‌ال‌اسمیت که مدت‌ها در ایران تعطیل بود، قرار است دوباره بازگشایی شود که ما در این زمینه نیز مشارکت خواهیم کرد.

خاطرنشان می شود: شرکت احداث صنعت از فعالان حوزه سیمان در بخش خصوصی تحت نظارت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ، نمایندگی شرکت اف ال اسمیت دانمارکی در ایران را به عهده خواهد گرفت. شرکت اف ال اسمیت نیز یکی فعالان در حوزه صنعت سیمان است که نزدیک صد سال است در حوزه های زغال سنگ ، آلومینیوم و سیمان و صنایع غیر فلزی در کشورهای مختلف مشغول انتقال فناوری است.

مهدی کرباسیان، رئیس هیات عامل ایمیدرو در این مراسم گفت: در سال های گذشته فناوری ساخت سیمان در کشور ما وجود نداشت اما با همکاری مطلوب شرکت اف ال اسمیت در زمینه انتقال تکنولوژی و دانش فنی، اکنون می توانیم ادعا کنیم که ایران در این صنعت صاحب دانش فنی بومی شده است.

وی ادامه داد:  شرکت احداث صنعت به قدری توانمند شده که در سال های اخیر با توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی دومین طرح یک میلیون تنی کارخانه سیمان را در خارج از کشور در ونزوئلا (طرح نخست در حماه سوریه) به بهره برداری رساند و بر اساس تفاهم نامه جدید همکاری، قرار است شرکت اف ال اسمیت، دانش فنی روز صنعت سیمان را در اختیار ایران بگذارد.

کرباسیان با اشاره به اینکه یکی از وظایف ایمیدرو و شرکت های تابعه، ارتقای سطح دانش فنی مهندسی شرکت های بخش خصوصی است، گفت: در کلاس های آموزشی، صنعت سیمان که از اول هفته جاری با همکاری شرکت اف ال اسمیت در ایمیدرو آغاز شده، ۳۵ نفر از ۱۹ شرکت بخش خصوصی حضور دارند.

 



رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه کشورهای همسایه برای انجام فعالیت های عمرانی به سیمان نیاز دارند، تصریح کرد: ایران می تواند با همکاری شرکت اف ال اسمیت، در زمینه تامین سیمان کشورهای منطقه اقدام کند.

وی افزود: مصرف سیمان در ایران و کشورهای منطقه طی ۵ تا ۱۰ سال آینده به دلیل ارتقای کیفیت در ساخت و سازها (منازل مسکونی و زیرساخت ها)، افزایش خواهد یافت و همکاری میان اف ال اسمیت و ایمیدرو می تواند به همکاری های گسترده بینجامد.

کرباسیان خاطرنشان کرد: مذاکرات موفق صورت گرفته بین ایران و کشورهای ۵+۱ که انشاءالله به رفع تحریم های ظالمانه منجر خواهد شد، می تواند موجب ارتقای همکاری ها بین ایران شرکت های معتبر اروپایی با رعایت مصالح ملت شود.

شولز، مدیر عامل شرکت اف ال اسمیت دانمارک هم ابراز اظهار امیدواری کرد با لغو تحریم ها حضور این شرکت در ایران پررنگ و فصل جدیدی از همکاری با ایران در حوزه سیمان و معدن آغاز شود. بنابراین گزارش نخستین دوره آموزشی فنی – مهندسی شرکت اف .ال اسمیت و حوزه سیمان در ایران با حضور متخصصان حوزه سیمان از ۱۹ کارخانه سیمانی از هفته گذشته آغاز شده و این گروه مشغول انتقال فناوری به فراگیران این حوزه تا پایان مهر است.

خاطرنشان می شود : دکتر مرتضی هاشم پور از مفاخر مدیریت استان که در سال جاری به عنوان مدیر شایسته ملی برگزیده شد قریب به هفت سال در استان مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان ، رئیس سازمان صنایع استان و اولین رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران بعد از ادغام دو وزارتخانه صنایع و بازرگانی بوده و همچنین معاون سازمان اسناد و کتابخانه کشور ، مدیر عامل شرکت ملی فولاد ایران و در حال حاضر مدیر عامل شرکت احداث صنعت ایران از سوابق درخشان مدیریتی دکتر هاشم پور می باشد که در سال گذشته نیز موفق به اخذ نشان افتخار و تندیس مدیر برگزیده سه دهه مدیریت جهادی کشور در عرصه اقتصادی و نیز نشان عالی مدیریت نوین ایران در پایتخت معنوی کشور شد.

انتهای پیام/

 

منبع:رولبط عمومی احداث صنعت

 




ارسال دیدگاه