به گزارشمازند اصناف؛ یک مقام مسوول کارگری با بیان اینکه ایران نباید به مرکز خرید کالاهای خارجی تبدیل شود، گفت: اگر زیربنای اقتصاد مقاومتی به درستی پایهریزی شود، با یک مسیج یا کمپین نمیتوان کارخانهها را ورشکست کرد؟
علی اصلانی با اشاره به مشکلات بنگاههای تولیدی، خاطرنشان کرد: هم اکنون نبود نقدینگی و تامین مواد اولیه بزرگترین مشکل واحدهای تولیدی است و از ترس واردات بی رویه کالای خارجی و دپوی انبارهایشان، به فروش محصولات با عنوان" دوتا بخر سه تا ببر" روی آوردهاند.
وی گفت: تولیدکنندگان وقتی میبینند که قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و واردات اجناس خارجی در بازار به ورشکستگی آنها میانجامد تنها راه بقای خود را در ارزان فروشی محصولات خود میبینند.
اصلانی در عین حال با تاکید بر ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: اگر زیر بنای اقتصاد مقاومتی به فرموده مقام معظم رهبری در کشور به درستی پیاده سازی شود با یک مسیج یا کمپین نمیتوان کارخانهها را ورشکست کرد؟
رییس کانون عالی شورای اسلامی کار البرز با اشاره به حضور شرکتهای سرمایهگذار خارجی در ایران، اظهار کرد: پس از مذاکرات هستهای و توافق صورت گرفته بسیاری از کشورها علاقمندی خود را برای حضور و سرمایهگذاری در کشور اعلام کردند که به نوعی در توسعه روابط و معاملات اقتصادی موثر است.
وی ادامه داد: اما نکته حائز اهمیت آن است که حاصل این مراودات باید به ورود تکنولوژیهای جدید منجر شود زیرا واردات اجناس و کالاهای خارجی که مشابه آن در داخل تولید میشود به هیچ وجه به صرفه و صلاح نیست.
اصلانی متذکر شد: طبعا ورود دستاوردهای نوین تکنولوژیهای روز به ایران در توسعه اقتصادی و رونق تولید اثرگذار است اما صرف واردات اجناس خارجی به کشور و تبدیل ایران به مرکز خرید کالاهای خارجی، تولید را زمینگیر و نیروهای کاری که سر کار هستند، بیکار میکند.
رییس کانون شوراهای اسلامی کار استان البرز تصریح کرد: در طول سالیان سال شعار دولت الکترونیک را سر داریم ولی هیچگاه در برابر جنگ نرم ایستادگی نکردیم طوری که امروز با یک مسیج یا کمپین مرغداریها را از رده خارج و کارخانهها را ساقط می کنند.
این مقام مسئول کارگری از دولت خواست تا در برنامه پساتحریم و برجام، مدیریت واردات و صاردات کشور را به نحوی برعهده بگیرد که به جای واردات غیر ضروری اجناس خارجی، تکنولوژیهای جدید و مورد نیاز کشور وارد شود.
ایران جیب
ارسال دیدگاه