سهم 9 درصدی شهرستان جویبار در تولید گوشت سفید مازندران
مديرجهاد کشاورزي جويبار خبر داد:

سهم 9 درصدی شهرستان جویبار در تولید گوشت سفید مازندران

<p><span style="font-size: larger;">مدیر جهاد کشاورزی جویبار از داشتن سهم 9 درصدی این شهرستان در تولید گوشت سفید استان مازندران خبر داد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از جویباران، سلیمان حاتم‌نژاد طی گفت‌وگویی با اشاره به تولید 6 هزار تن گوشت سفید در شش ماهه نخست سال جاری از مرغداری‌های شهرستان جویبار، اظهار کرد: صنعت مرغداری به دلیل حجم بالای سرمایه گذاری یکی از مهمترین حوزه‌های اشتغال زایی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به وجود 180 واحد مرغداری در جویبار افزود: شهرستان جویبار با تولید 9 درصد از گوشت سفید استان مازندران نقش بسزایی در تأمین نیازهای گوشتی این استان را بر عهده دارد.

مدیر جهاد کشاورزی جویبار از ثبت سامانه جوجه ریزی در مرغداری‌های این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: جهاد کشاورزی با هماهنگی شرکت‌های تعاونی مرغداران و شبکه دامپزشکی نسبت به ثبت این سامانه اقدام می‌کند.

وی در پایان با اشاره به توزیع سبوس تعاونی در بین دامدارن این شهرستان، خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست سال جاری بیش از 1200 تن سبوس در بین دامداران جویبار توزیع شد.


ارسال دیدگاه