مرغ‌ها شناسنامه گرفتند

مرغ‌ها شناسنامه گرفتند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">مدیرکل دامپزشکی استان تهران با بیان اینکه اعطای کد رهگیری به مرغ باعث افزایش قیمت نمی&zwnj;شود، گفت: این خدمت به صورت رایگان توسط دامپزشکی انجام می&zwnj;شود و هویت مرغ تولید شده را مشخص می&zwnj;کند.<br /> <br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛  سید اصغر برائی نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح در مرحله اول در استان تهران آغاز شده و شامل تمام مرغ هایی است که به صورت تازه خوری در بازار مصرف عرضه می‌شود.

وی گفت: در فاز دوم، مرغ های منجمد و سایر محصولات پروتئینی از قبیل گوشت قرمز و آلایش آن و  ماهی نیز کد رهگیری دریافت می‌کنند.

برائی‌نژاد یادآور شد:  اعطای کد رهگیری مرغ  قابلیت پیگیری شرایط، محل و زمان تولید را دارد و در واقع هویت مرغ را مشخص می‌کند که این طرح در بسیاری از کشورهای دنیا نیز اجرای می‌شود.

کد دار کردن مرغ هزینه‌ای برای کشتارگاه‌ها ندارد
وی با بیان اینکه اجرای این طرح هزینه‌ای برای کشتارگاه ها ندارد، تصریح کرد:  این طرح در ابتدای کار ممکن است ایراد‌های داشته باشد، اما نقش مهمی درحذف مرغ‌هایی که خارج از نظارت بهداشتی به بازار عرضه می‌شود، دارد.

این مقام مسئول گفت: مصرف روزانه مرغ تهران ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن است که بخش عمده آن از این طریق تامین می‌شود و بخش دیگر آن از شهرستان‌های اطراف به تهران می‌آید که این مرغ ها هنوز کد رهگیری دریافت نکرده اند. بنابراین در مرحله اول تمام مرغ هایی که در استان تهران به  بازار مصرف عرضه می شوند دارای این کد نیستند.

وی با بیان اینکه عملیات پیش سرد کردن در محصولات پروتئینی در سال جاری آغاز شده است، یاد آورشد: مرغ  و گوشت قرمز تازه قبل از عرضه به بازار مصرف به ترتیب باید ۶ و ۲۴ ساعت عملیات پیش سرد کردن بر روی آن انجام شود تا آلودگی های احتمالی از بین برود.

به گزارش تسنیم بنا بر اعلام دامپزشکی، مردم می توانند از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۸۹۰۳ اطلاعات مرغی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، از  زمان و شرایط تولید تا مصرف  آن مطلع شوند که بنا بر گفته رئیس سازمان دامپزشکی کشور، این طرح ظرف سه روز آینده به مرحله اجرایی در می‌آید.

 

 

 


منبع: تسنیم


ارسال دیدگاه