تکذیب وجود نیترات در برنج مازندران از سوی مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه مازندران
اختصاصي/ در پي انتشار خبر وجود نيترات در برنج مازندران صورت گرفت

تکذیب وجود نیترات در برنج مازندران از سوی مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه مازندران

<p><span style="font-size: larger;">مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران: بنده این موضوع را در خود جلسه نیز تکذیب کردم و برنج مازندران هیچ گونه مشکلی در این خصوص ندارد.</span></p>

به گزارش خبرنگار مازنداصناف ؛ سایت کیاپرس از وجود نیترات بالا در برنج مازندران خبر داد.

در این خبر آمده است: " حسین سلطان تویه مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران دیروز در جلسه هم اندیشی رسانه ها با حوزه سلامت گفت :نیترات برنج مازندران آنقدر بالاست که نمی توان آن را صادر کرد .

وی افزود:کشاورزان آموزش کافی ندیدند تا از مصرف سموم حاوی نیترات خود داری کنند."


 حسن مکرمی  در خصوص صحت و سقم  انتشار این خبر در رسانه ها به خبرنگار مازند اصناف گفت: این خبر به هیچ وجه صحت ندارد و بنده این خبر را کاملا تکذیب می کنم.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: بنده این موضوع را در خود جلسه نیز تکذیب کردم و برنج مازندران هیچ گونه مشکلی در این خصوص ندارد.


مکرمی در پایان خاطر نشان کرد: دکتر سلطان تویه این مطالب را در قالب یک فرضیه بیان کرد که برخی رسانه ها آن را منتشر کردند.

 

انتهای پیام/

م.اسدی





ارسال دیدگاه