آموزش تراش سنگ‌های قیمتی در شهرستان گلوگاه آغاز شد
براي نخستين‌بار در مازندران

آموزش تراش سنگ‌های قیمتی در شهرستان گلوگاه آغاز شد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">آموزش تراش سنگ&zwnj;های قیمتی و نیمه&zwnj;قیمتی برای نخستین&zwnj;بار در مازندران، در مرکز آموزش فنی و حرفه&zwnj;ای شهدای خورشیدکلای گلوگاه با هدف توانمندسازی زنان سرپرست خانوار زیر پوشش کمیته امداد این شهرستان آغاز شده است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ امشب مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و رئیس مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای این شهرستان، بازدیدی از کارگاه "تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی" ویژه زنان سرپرست خانوار زیر پوشش نهاد کمیته امداد گلوگاه داشتند.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گلوگاه در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در این شهرستان، گفت: با همکاری کمیته امداد و مرکز فنی و حرفه‌ای شهدای خورشیدکلای گلوگاه، 15 بانوی سرپرست خانوار با هزینه کمیته امداد در کلاس آموزش تراش سنگ‌های قیمتی شرکت کردند.

حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه اظهار کرد: 15 دستگاه گوهرتراش به ارزش 15 میلیون تومان از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) در قالب وام کارانگیزی در اختیار 15 زن سرپرست زیر پوشش این نهاد قرار گرفت که زیر نظر مربیان مجرب به صورت رایگان آموزش می‌بینند.

وی با تقدیر از تعامل خوب مدیر و پرسنل مرکز فنی‌و‌حرفه‌ای شهدای خورشیدکلای شهرستان گلوگاه با کمیته امداد امام خمینی (ره) این شهرستان، افزود: تعمیرات خودرو و لامپ‌های کم‌مصرف، کشت گیاهان دارویی، خیاطی و آرایشگری از جمله رشته‌هایی است که مددجویان ما در این مرکز مهارت لازم را می‌آموزند.   

عضو شورای اداری شهرستان گلوگاه با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) گلوگاه در سال گذشته موفق به کسب رتبه نخست استانی در پرداخت تسهیلات شده است، گفت: سال گذشته 860 مددجوی زیر پوشش این نهاد توانستند با پرداخت هزینه 60 میلیون تومانی کمیته امداد، مهارت‌های مختلف فنی و حرفه‌ای را یاد بگیرند.

این مسئول بیان کرد: از این تعداد، 197 نفر نیز تسهیلات توان‌افزایی به ارزش دو میلیارد و 500 میلیون تومان را در بخش مشاغل خانگی دریافت کردند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت‌های خوب کارگروه اشتغال شهرستان گلوگاه در سال‌جاری، ضمن قدردانی از بانک‌های عامل، از آنها درخواست کرد که امسال نیز همانند سال‌ گذشته برای رفع فقر، محرومیت و اشتغال جوانان بیکار همکاری خود را با کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گلوگاه ادامه دهند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان گلوگاه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گلوگاه، گفت: اقتصاد مقاومتی از فرمایشات مهم مقام معظم رهبری است که در چند سال گذشته با تاکیدات زیادی بیان شده و در این راستا مجموعه فنی و حرفه‌ای نیز سعی کرده است تا با ایجاد و راه‌اندازی رشته‌های جدید و به‌روز گامی در این راستا بردارد.

رامین کیانی اظهار کرد: با توجه به اینکه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار یکی از اهداف عالی کمیته امداد امام خمینی (ره) است، لذا در راستای همکاری‌های بین‌بخشی با این نهاد تعامل داریم تا بانوان علاقه‌مند به یادگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بتوانند با گذراندن دوره‌های آموزشی، به اشتغال‌زایی پرداخته و کانون خانواده را نیز حفظ کنند.

وی گفت: تراش سنگ‌های ‌قیمتی و نیمه‌قیمتی توسط اساتید مجرب به مدت چهار ماه و در 348 ساعت در مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان گلوگاه، به زنان سرپرست خانوار آموزش داده می‌شود.

مدیر مرکز فنی‌وحرفه‌ای شهدای خورشیدکلای شهرستان گلوگاه تصریح کرد: این آموزش‌ها، بازارمحور بوده و به‌ترتیب شامل زنجیره آموزش ـ تولید ـ بازاریابی ـ فروش است و بازار آن نیز توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) گلوگاه، فنی و حرفه‌ای یا اساتید و مربیان مهیا می‌شود.

 مرکز فنی و حرفه‌ای شهدای گلوگاه هر چند از مراکز نوپای استان مازندران است اما با گذشت یک‌سال از راه‌اندازی، در سال نخست توانست از بین 20 مرکز فنی‌وحرفه‌ای استان به رتبه پنجم دست باید و تاکنون نیز حدود یک‌هزار و 500 نفر در کارگاه‌های مختلف آن شرکت کرده و مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را آموختند.

 

فارس


ارسال دیدگاه