به گزارش مازنداصناف به نقل از دریاسر، از نگهداری قوطی کنسرو در یخچال و محیطهای مرطوب خودداری کنید.
از خرید کنسروهایی که پروانه ساخت از وزارت بهداشت و تاریخ تولید و مصرف ندارند، خودداری کنید.
قبل از باز کردن در کنسرو آن را به مدت 15- 10 دقیقه در داخل آبی که در حال جوشیدن است قرار داده حرارت دهید و پس از سرد شدن مصرف کنید.
نگهداری و سلامت مواد غذایی
سرد نگهداشتن غذاهای فاسد شدنی
پخت کامل غذا
دور نگهداشتن مواد غذایی شسته از مواد غذایی نشسته
خودداری از نگهداری مواد غذایی به مدت طولانی (حتی در یخچال)
تمیز نگهداشتن محوطه آشپزخانه
عوض کردن و یا شستن پارچهها و حولههایی که در آشپزخانه بهکار میرود.
نگهداری غذای پخته شده در وضعیت مناسب
غذاهای پخته شده را باید سری سرد کرد و در داخل یخچال نگهداری شود.
هنگام مصرف دوباره باید غذا را کاملا داغ کرد.
تمام مراحل کار با غذاهای پخته شده فاسد شدنی باید با سرعت انجام گیرد.
ارسال دیدگاه