تولید سالانه 7 هزار تن گوشت قرمز در آمل

تولید سالانه 7 هزار تن گوشت قرمز در آمل

<p><span style="font-size: larger;">مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: سالانه بیش از 7 هزار و 87 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید می&zwnj;شود.<br /> </span></p>


 

به گزارش مازنداصناف  به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، سید مرتضی امینی اظهار کرد: شهرستان آمل با 549 واحد دامپروری صنعتی و نیمه‌صنعتی با جمعیتی بالغ بر 302 هزار و 537 رأس دام سبک و سنگین فعال، بیش از 11 درصد دام استان را دارد.

 

امینی با بیان اینکه میزان تولید گوشت قرمز شهرستان آمل بالغ بر 7 هزار و 87 تن در سال است، افزود: این شهرستان دارای 425 واحد پرورش گاو شیری با ظرفیت 5 هزار و 490 رأس، 58 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت یک‌هزار و 465 رأس، 60 واحد گوسفند و بز داشتی با ظرفیت 4 هزار و 320 رأس و شش واحد پرواربندی بره با ظرفیت یک‌هزار و 608 رأس است.

مدیر جهاد کشاورزی آمل در پایان گفت: میزان تولید گوشت قرمز در شهرستان آمل بالغ بر 7 هزار و 87 تن در سال است که علاوه بر تأمین مصرف شهرستان و استان به دیگر استان صادر می‌شود.


ارسال دیدگاه