دریافت مجوز بهداشت برای نوشیدنی قارچ کومبوچا ضروری است
فرماندار قائم‌شهر:

دریافت مجوز بهداشت برای نوشیدنی قارچ کومبوچا ضروری است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">فرماندار قائم&zwnj;شهر گفت: دریافت مجوز بهداشت و درمان برای نوشیدنی قارچ کومبوچا ضروری است.<br /> </span></p>

به گزارش مازنداصناف  نوشیدنی قارچ سرد ژاپنی یک محصول ارگانیک و کاملاً طبیعی است که به‌راحتی می‌تواند جایگزین تمامی نوشیدنی‌های سنتی موجود باشد.

این نوشیدنی دارای خاصیت درمانی اعم از فشار خون، قلب و عروق، ماهیچه و اعصاب، گوارش، کلیه، پوست و مو، دیابت و انرژی‌زاست که در درمان سنتی کاربرد بسیاری دارد.

گروهی از پزشکان و پژوهش‌گران براساس شواهد و آزمایش‌های انجام‌شده بر روی نوعی قارچ به‌نام کومبوچا اعلام کرده‌اند که محلول قارچ کومبوچا به‌دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن اسید گلورنیک نه‌تنها مانع از سرطانی شدن سلول‌ها می‌شود، بلکه رشد سلو‌ل‌های سرطانی را نیز متوقف می‌سازد.

همچنین پژوهش‌ها نشان می‌دهد نوعی آنتی‌بیوتیک قوی در ترکیب این محلول وجود دارد که باعث دفع مواد زاید و سموم بدن‌ می‌شود و به عقیده پزشکان این مواد در فرایند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا می‌کند و معتقدند کومبوچا یک ماده غذایی مکمل به حساب می‌آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری‌ها می‌شود.

فرماندار قائم‌شهر پیش از ظهر امروز در بازدید از کارگاه سنتی نوشیدنی کومبوچا در این شهرستان، گفت: تولیدکننده این نوشیدنی سنتی باید مجوز بهداشت و درمان را دریافت کند زیرا زمانی می‌توان برای تولید این نوشیدنی همکاری کرد تا مجوز مربوطه دریافت شود.

مهدی محمدی با بیان اینکه برای تولید این نوشیدنی که مشتقات گیاه است، بعد از دریافت مجوز از بهداشت و درمان تجهیزات لازم در اختیار این کارگاه قرار می‌گیرد، تصریح کرد: این نوشیدنی به‌دلیل آنکه سلامت انسان‎ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد، دریافت مجوز بهداشت و درمان آن مهم است.

وی بیان کرد: برای دریافت تسهیلات، همه تلاش خود را به کار می‎بریم تا فرصت شغلی مناسبی در این زمینه به‌وجود بیاید.

مسئول کارگاه سنتی نوشیدنی کومبوچا درباره تولید و عرضه این محصول، خاطرنشان کرد: اکنون به‌شکل سنتی در این کارگاه نوشیدنی کومبوچا تهیه می‌شود و برای عرضه در بازار نیاز به مجوز بهداشت و درمان است.

محمدرضا مصطفی‎نژاد ادامه داد: برای رعایت ضوابط‌ بهداشتی نیاز به تجهیزات و امکانات مورد نیاز است که در این زمینه باید مسئولان مربوطه همکاری کنند.

وی با اشاره به اینکه با حمایت‌های مسئولان می‌‌توانیم تولید را افزایش دهیم، گفت: نیاز به تجهیزات ابتدایی اعم از دیگ بخار، سردخانه و یخچال داریم و با تکمیل تجهیزات مورد نیاز می‌توانیم مجوز بهداشت و درمان را دریافت کنیم تا تولیدات افزایش یابد.

 

 

 

 

فارس


ارسال دیدگاه