به گزارش مازنداصناف عزیزاله شهیدی فر در نخستین برداشت پیاز در شهرستان میاندورود اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در شهرستان های ساری و میاندورود است.
وی ادامه داد: سالانه سه هزار هکتار از زمین های کشاورزی استان به کشت پیاز اختصاص می یابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه امسال 35 هزار تن پیاز در استان تولید می شود، خاطرنشان کرد: ارزش اقتصادی این محصول سالانه بالغ بر 70 میلیارد تومان است.
شهیدی فر، انبار داری و ماندگاری بالا، خاصیت آشپزخانه ای کاتیلوز (زود پخت و خوش پخت کردن غذا) و عدم استفاده از سموم شیمیایی را از خاصیت های پیاز کشت شده در زمین های کشاورزی استان دانست.
وی با بیان اینکه کشت پیاز به صورت دیم و آبی است، گفت: کشت این محصول بیشتر به صورت دیم است.
گفتنی است این محصول از اواخر پاییز و اوایل دی ماه در زمین های کشاورزی استان کشت و در اوایل تابستان برداشت می شود.
جهاد کشاورزی مازندران
ارسال دیدگاه