به گزارش مازنداصناف، بروز تب کریمه کنگو مدتی است در استان مازندران خبرساز شد و یک جوان دامدار روستایی در شهرستان چالوس نیز به همین علت کشته شد.
علت و نحوه وقوع تب کریمه کنگو در استان چندان اطلاعرسانی نشد و تنها چیزی که در برخی از فضای مجازی و رسانههای مازندران پیچیده بود، این دامدار در اثر مصرف گوشت آلوده به این ویروس دچار تب شد که پس از مراجعه به بیمارستان و تشخیص بیماری به اقدامات درمانی پاسخ نداد و فوت کرد.
با این وجود مسئولان دامپزشکی که خیلی خودشان را در این زمینه در تیرس رسانهها قرار نداده و ترجیح دادند که سکوت کنند.
معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران علت بروز تب کریمه کنگو در مازندران را عدم سمپاشی دامهای استان علیه کنه ناقل این بیماری عنوان کرد.
محسن اعرابی اضافه کرد: دامپزشکی اعتبار لازم برای سمپاشی و از بین بردن این کنه را ندارد و حدود دو سال است که عمل از بین بردن کنه در دامهای استان انجام نشد.
با توجه به وجود کنه در دامهای استان احتمال آلوده بودن دامها به کنه ناقل بیماری تب کریمه کنگو دور از دسترس نیست که این موضوع نیز توسط معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز رد نشد و تاکید کرد که مردم در استفاده از گوشت قرمز رعایت نکات ایمنی را مدنظر قرار دهند.
معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: برای رفع نگرانی لازم مردم نیاز است مسئولان استانی با کمک به دامپزشکی نسبت به از بین بردن کنه ناقل بیماری تب کریمه کنگو در استان همکاری کنند.
منبع: بلاغ
ارسال دیدگاه