ممنوعیت فروش گوشت گرم در پایتخت از هفته آینده

ممنوعیت فروش گوشت گرم در پایتخت از هفته آینده

<p><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از آغاز عملیات اجرایی طرح پیش&zwnj;سرد کردن گوشت گوسفندی از هفته آینده خبر داد.&zwnj;</span></p>

به گزارش مازنداصناف علی‌اصغر ملکی از آغاز عملیات اجرایی طرح پیش‌سرد کردن گوشت گوسفندی از هفته آینده خبر داد و اظهار داشت: طرح مذکور در سراسر کشور اجرا خواهد شد اما فعلا در مرحله اول، عملیات اجرایی آن در استان تهران آغاز می‌شود.



وی افزود: در این طرح پس از ذبح دام در کشتارگاه، گوشت آن به مدت ۲۴ ساعت در پیش سردکن می‌ماند و سپس به بازار مصرف عرضه می‌شود، ضمن اینکه طرح مذکور از بهمن‌ماه سال گذشته در مورد گوشت گاوی اجرا می‌شود.


این مقام مسئول درباره قیمت گوشت گوسفندی در بازار اظهارداشت: قیمت‌ها هیچ تغییری نداشته و در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازه‌دار ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و تحویل به مشتری بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان است. ‌

 

 

 

منبع: تراز


ارسال دیدگاه