به گزارش خبرنگار مازند اصناف، به منظورهم اندیشی و بررسی پاره ای ازمشکلات، نشستی صمیمی با حضوردکترمحمدپورعمران و هیأت رئیسه اتاق اصناف شهرهای شیرگاه -زیراب -پل سفید در شهر پل سفید برگزار شد.
دکتر محمد پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه سوادکوه و سوادکوه شمالی از پتانسیل بالایی برخوردار است ، بیان کرد : باید نگاه ویژه ای به مناطق محروم داشته باشیم .
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران ضمن قدردانی از زحمات اتحادیه های صنفی و نقش فعال مسئولان اتحادیه ها در ساماندهی اصناف افزود:حدود صنفی یک بخشنامه کشوری است اما اتحادیه ها و اتاق اصناف می توانند سقف صنفی را در کمیسیون نظارت مطرح کرده و پس از بررسی در کمیسیون مصوبه دریافت کنند .
وی با تاکید براتحاد فی ما بین سازمان واتاق اصناف ادامه داد: با محوریت اداره صنعت، معدن و تجارت جلساتی به صورت منظم در خصوص حمایت از اصناف در سطح شهرستان برگزار گردد .
محمدپورعمران تصریح کرد : بازرسان اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستانها مضاف بر قیمت باید حساسیت بیشتری نسبت به کیفیت و سلامت کالا و اجناس داشته باشند .
یاد آور می شود در این جلسه در مورد مشکلات واحد های صنفی با اداره دارائی ، تهیه صندوق مکانیزه فروش ، معضلات مشکلات اصناف در رابطه با بازار روز درسه شهر بحث و تبادل نظر گردید.
انتهای پیام
.
ارسال دیدگاه