کتاب احکام شرعی فرآورده های گوشتی منتشر شد

کتاب احکام شرعی فرآورده های گوشتی منتشر شد

<p><span style="font-family: Tahoma;">کتاب احکام شرعی فرآورده های گوشتی منتشر شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از اصناف ایران، در این کتاب موضوعاتی گوشت حیوانات و پرندگان در آیات و روایات، گوشت های حرام و حلال در روایات، انواع خوراکی ها و احکام آن، اسامی حیوانات حلال گوشت و حرام گوشت، آداب ذبح حیوان و معیار تشخیص آبزیان حلال از حرام مطرح شده است.

در مقدمه این کتاب آمده است: یکی از عوامل موثر در سلامتی انسان خوردنی ها و نوشیدنی های اوست که از نظر آموزه های دینی چهار ویژگی "پاک باشد"، "مباح باشد"، "حلال باشد"، "ضرر نداشته باشد" را دارا باشد.

در این کتاب احکام اصناف شامل صنوف قصابی ، مرغ و ماهی فروش، کشتارگاه ها و ذبح پرندگان و حیوانات حلال گوشت آورده شده است.

کتاب احکام شرعی فرآورده های گوشتی به سفارش سازمان بسیج اصناف کشور و به کوشش صادق زینی زیرنظر استاد محمدحسین فلاح زاده در 110 صفحه منتشر شده است.



ارسال دیدگاه