به گزارش مازند اصناف و به نقل از بازار خبر، در حدود 5 سال پیش بازار گوشیهای موبایل با آنچه امروز وجود دارد تفاوت بسیار زیادی داشت. در سال 2010 بلکبری همچنان یکی از برندهای قدرتمند بازار گوشیهای همراه بود و گوشیهای مجهز به سیستم عامل سیمبیان هنوز از گوشیهای محبوب به شمار میرفتند. بخش اعظمی از بازار را گوشیهای نوکیا در اختیار داشتند و شرکت سامسونگ نیز همچنان درگیر سیستم عامل اختصاصی خود با عنوان بادا بود.
اما امروزه شرایط بهخصوص در مورد سیستمعاملهای مورد استفاده درگوشیهای همراه بهکلی تغییر کرده است. درواقع در حال حاضر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس بخش اعظمی از بازار را در اختیار گرفتهاند. طبق آمار موجود اندروید و آی او اس بر روی 96 درصد گوشیهای به فروش رفته در سال 2014 قرار داشتهاند. تنها سیستم عاملی که نسبت به 5 سال پیش توانسته حصول خود را تا حدودی حفظ کند سیستم عامل ویندوزفون شرکت مایکروسافت است.
همانطور که در نمودار ریز مشاهده میکنید در حال حاضر اندروید بر روی 81.5 درصد گوشیهای همراه وجود دارد در حالی که سهم این سیستم عامل در سال 2010 تنها 23.3 درصد بود. سهم آی او اس نسبت به 5 سال گذشته تغییر چندانی نداشته اما دیگر سیستم عامل ها با رکود شدید مواجه بودهاند.
ارسال دیدگاه