logo

کد خبر : 38622
تاریخ خبر : 1404/07/01
کشف موتورسیکلت‌های سنگین و انبار لوازم خانگی احتکارشده در گلوگاه
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت مازندران خبر داد؛

کشف موتورسیکلت‌های سنگین و انبار لوازم خانگی احتکارشده در گلوگاه

در دو عملیات جداگانه توسط بازرسان اداره کل صمت مازندران و با همکاری دستگاه‌های نظارتی، سه دستگاه موتورسیکلت سنگین بدون سند و یک انبار لوازم خانگی ثبت‌نشده در شهرستان گلوگاه کشف و توقیف شد.

به گزارش مازنداصناف، اسماعیل هادی‌نژاد، معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صمت مازندران از کشف سه دستگاه موتورسیکلت سنگین فاقد مدارک قانونی در یک واحد فروش موتورسیکلت در شهرستان گلوگاه خبر داد.


به گفته وی، این کشف در جریان گشت مشترک با سایر ادارات در راستای بازرسی‌های مرتبط با مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صمت مازندران، خاطرنشان کرد: پس از مشاهده موتورسیکلت‌ها، بلافاصله صورتجلسه‌ای در محل تنظیم و وسایل نقلیه توقیف شد.

هادی‌نژاد، ادامه داد: ارزش ریالی پرونده تشکیل‌شده در این خصوص ۷۷۵ میلیون تومان برآورد شده و موتورسیکلت‌ها به انبار اموال تملیکی استان تحویل داده شدند.

 احتکار لوازم خانگی با هدف گران‌فروشی در آینده
وی اعلام کرد: در عملیاتی دیگر، یک انبار غیرمجاز نگهداری لوازم خانگی در گلوگاه با گزارش مردمی و هماهنگی پلیس اقتصادی شناسایی و پلمب شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صمت مازندران، با اعلام این خبر افزود: پس از حضور بازرسان در محل و بررسی مدارک مالک، مشخص شد که کالاهای موجود در انبار با هدف احتکار و افزایش قیمت در آینده نگهداری شده‌اند.


هادی‌نژاد، گفت: بر همین اساس، با استناد به ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پرونده‌ای به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد و ۱۶۴ میلیون ریال برای متخلف تشکیل شد.

 

انتهای خبر/