logo

کد خبر : 9950
تاریخ خبر : 1393/12/18
قرارداد عجیب میلیاردی وزارت صنعت با یک شرکت چینی / ردپای یک تاجر زن

قرارداد عجیب میلیاردی وزارت صنعت با یک شرکت چینی / ردپای یک تاجر زن

<p>&nbsp;</p> <p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">در حالی که بخش زیادی از سنگ&zwnj;آهن کشورمان به طور کاملا خام به چین صادر می&zwnj;شود و عدم&zwnj;النفع چند میلیارد دلاری را بابت واردات فولاد گریبانگیر کشور می&zwnj;کند، تمرکز مسئولان به جای توسعه واقعی زنجیره تولید فولاد، بر انجام افتتاحیه&zwnj;های نمایشی و تکراری است.</span></p> <p>&nbsp;</p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از بلاغ، ایران از کشورهای غنی صاحب ذخایر سنگ آهن است و در صورت تکمیل و توسعه زنجیره فرآوری سنگ آهن تا تولید فولاد خام، کشورمان به راحتی می‌توان در این زمینه خودکفا شود.



با این حال، همه ساله میلیاردها دلار از منابع ارزی کشور صرف واردات فولاد خام و محصولات فولادی می‌شود.



متاسفانه در این شرایط، از یک سو تعدادی از طرح‌های تولید فولاد کشور به علت عدم توجه جدی دولت، به طور نیمه‌تمام رها شده‌اند و از سوی دیگر، شاهد کلنگ‌زنی‌ها و افتتاحیه‌های نمایشی و تکراری هستیم.



به عنوان مثال، چند روز پیش کلنگ ساخت  یک واحد گندله‌سازی دولتی در شهر بافق به زمین زده شد، در حالی که همین پروژه چند سال پیش نیز کلنگ‌زنی شده بود.


گفتنی است دقیقا در دی‌ماه سال 1391 نیز همین طرح کلنگ‌زنی شده بود و همان زمان نیز از تکمیل این طرح طی 36 ماه سخن گفته شده بود.