logo

کد خبر : 9535
تاریخ خبر : 1393/11/12
شایعه استفاده از جوهر قند در نان‌های سنتی کذب است
رئيس اتحاديه نانوايان تهران

شایعه استفاده از جوهر قند در نان‌های سنتی کذب است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">رئیس اتحادیه نانوایان تهران ضمن تکذیب شایعه استفاده از جوهر قند برای عمل تبخیر در نان&zwnj;های سنتی، برای انجام نمونه گیری از نانوایی&zwnj;ها اعلام آمادگی کرد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از اصناف ایران، قاسم زراعتکار در مورد خبری برخی رسانه‌ها مبنی بر استفاده از یک افزودنی غیرمجاز به نام جوهر قند در نان‌های سنتی، با کذب خواندن این موضوع گفت: چنین چیزی صحت ندارد، این موضوع هفته گذشته در جلسه سلامت شورای شهر نیز مطرح شد که اتحادیه آن را رد کرد.



وی اظهار کرد: اگر کسی نانوایی را سراغ دارد که از جوهر قند استفاده می‌کند، به اتحادیه اطلاع دهد تا با او برخورد شود.



رئیس اتحادیه نانوایان تهران با بیان اینکه اتحادیه با ارسال پیامک به اعضای خود غیر قانونی و تخلف بودن استفاده از جوهر قند را اطلاع داده است، گفت: بازرسان اتحادیه مدام نمونه‌گیری انجام می‌دهند اما اگر وزارت جهاد کشاورزی نیز قصد دارد راسا اقدام به این کار کند، اتحادیه این آمادگی را دارد تا بازرسان خود را با آنها همراه سازد.



همچنین "محمد جواد کرمی" رئیس اتحادیه نان‌های فانتزی و "محمدرضا نظرنژاد" رئیس اتحادیه نان سنگکی نیزشایعه استفاده از جوهر قند در پخت نان را رد کردند.



شایان ذکر است، برخی رسانه‌ها روزهای اخیر از استفاده یک افزودنی غیرمجاز به نام جوهر قند در نان‌های سنتی خبر داده بودند.