logo

کد خبر : 8644
تاریخ خبر : 1393/08/28
اعتراض طلا فروشان به چند پله ای بودن محاسبه ارزش افزوده است
اختصاصي / رئيس اتحاديه ي طلا و جواهر فروشان ساري در گفت و گو با مازند اصناف خبر داد

اعتراض طلا فروشان به چند پله ای بودن محاسبه ارزش افزوده است

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>رئیس اتحادیه ی طلا و جواهر فروشان ساری گفت: <span style='font-family: Tahoma;'>اعتراض طلا فروشان <span style='font-family: Tahoma;'>به محاسبه ی چند پله ای&nbsp; ارزش افزوده است</span>، نه به اصل پرداخت مالیات.</span><br /> </span></p>

سید فاضل تاج الدین صبح امروز در گفت و گو با مازند اصناف گفت: اعتراض طلا فروشان به محاسبه ی چند پله ای  ارزش افزوده است، نه به اصل پرداخت مالیات.


رئیس اتحادیه طلا و جواهر فروشان مرکز مازندران تصریح کرد: حرف و خواسته ی صنف طلا فروشان نه مازندران بلکه کشور این است که باید از اجرت ساخت طلا مالیات گرفته شود نه اصل طلا. چرا که طلا کالا نیست، بلکه سرمایه است.


وی در ادامه با بیان اینکه طلا یک کالای مصرفی و ضایه شدنی نیست، افزود: برخی از کالاها مثل سیمان،آهن،گچ فقط برای یکبار قابل استفاده اند و پس از خرید آن قابل بازیافت و استفاده مجدد نیست، اما طلا بعنوان یک سرمایه باقی می ماند.


تاج الدین به مسیر تولید، ساخت و عرضه طلا در بازار اشاره کرد و اظهار داشت: بانک مرکزی شمش طلا را به تاجر می فروشد، تاجر به سازنده می دهد،سازنده به بنکدار، بنکدار به کیفی، کیفی به خرده فروشان بازاری و طلا فروشان به مصرف کننده نهایی که مردم هستند.


رئیس اتحادیه طلا و جواهر فروشان ساری با بیان اینکه در حال حاضر در هر یک از این مراحل از طلا ارزش افزوده گرفته می شود، تاکید کرد: خواسته ما این است که ارزش افزوده یا در همان بدو عرضه از سوی بانک مرکزی و یا در هنگام ساخت آن بعنوان اجرت از طلا گرفته شود؛ این شیوه در نهایت سبب عدم افزایش قیمت بی رویه و حداقل ضرر مصرف کنندگان نهایی که همان مردم هستند، می شود.


وی در پایان با بیان اینکه متاسفانه فرهنگ صدور فاکتور در معاملات طلا حتی در تهران نیز رعایت نمی شود، اذعان داشت: امیدواریم با توجه و نگاه ویژه مسئولان ذیربط مشکلات حال حاضر بازار طلا در کشور مرتفع گردد.

 

انتهای پیام/

حسن قربان زاده