logo

کد خبر : 8324
تاریخ خبر : 1393/08/07
 شاخص بورس در آخرین روز کاری 74 هزار واحدی شد

شاخص بورس در آخرین روز کاری 74 هزار واحدی شد

<p><span style='font-family: Tahoma;'>شاخص کل بورس در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته با افزایش 183 واحدی به رقم 74 هزار و 151 واحد رسید.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از ایران جیب،شاخص کل بورس در پایان معاملاتی آخرین روز کاری بورس تهران با افزایش 183 واحدی به کانال 74 هزار واحد رسید که شرکتهای ملی مس، مپنا و بانک صادرات ایران بیشترین تأثیر مثبت را داشتند.



بر اساس این گزارش، بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی (فارس) به روند نزولی قیمت ادامه داد و در وضعیت قرمز قرار گرفت که به دنبال سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی، صندوق سرمایه‌گذاری غدیر و گسترش نفت و گاز پارسیان با تأثیر منفی خود مانع از پیشروی بیشتر شاخص شدند.



امروز ارزش معاملات بیش از 50 میلیارد تومان افزایش یافت و به 210 میلیارد تومان نزدیک شد؛ در فرابورس هم بیش از 188 میلیون برگ سهم به ارزش نزدیک به 76 میلیارد تومان دادوستد شد.



در این بازار شاخص 3 واحد مثبت شد که گروه سرمایه‌گذاری پتروشیمی ایرانیان، پتروشیمی خراسان، بانک دی، بانک خاورمیانه و ذوب آهن بیشترین تأثیر مثبت را گذاشتند.


در این بازار اوراق امتیاز تسهیلات خرید مسکن در اکثر سررسیدها حدود 2 درصد افزایش قیمت داشت و به محدوده 92 هزار تومان رسید.