مراسم وداع با سه شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس تا میدان 15 خرداد ادامه یافت و پیکر مطهر این شهیدان در این میدان به خاک سپرده شد.
پیکر مطهر سه شهید گمنام که 28، 26 و 22 سال سن داشتند، اخیرا از سوی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در مناطق عملیاتی جزیره مجنون، فاو (عملیات والفجر) و حاج عمران در عملیات جستجو و تفحص شناسایی شده بود.
در این مراسم معنوی، اصناف و بازاریان تهران با تعطیل کردن مغازه های خود استقبال گرمی از شهیدان گمنام کردند و یک بار دیگر نشان دادند که همراه و همگام با مردم مومن و ولایتمدار ایران اسلامی ، راه شهیدان را ادامه خواهند داد.
در این مراسم که جمعی از مقام های کشوری و لشکری حضور داشتند، بر پیکرهای مطهر این سه شهید گمنام به امامت حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی دادستان کل کشور نماز اقامه شد.
رییس اتاق اصناف ایران در جمع خبرنگاران تصریح کرد: برگزاری مراسم تشییع شهدا ، یادآور خاطرات دلاورمردی های رزمندگانی است که برای حفظ دین و میهن اسلامی از جان خود گذشتند.
علی فاضلی افزود: فلسفه شهادت، ایثار و از خودگذشتگی بود و باید این فرهنگ عمومی شود و همچنان مبنای فعالیت های مردم باشد؛ همان گونه که اصناف و بازار نیز نقش موثری در دوران هشت سال دفاع مقدس داشتند، اکنون نیز قاطبه اصناف و بازاریان پیرو راه امام (ره) و شهدا هستند.
یادآور می شود: بازار و اصناف ایران بیش از 10 هزار شهید و شمار بسیاری جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده اند که به همین مناسبت چندی پیش مراسم تجلیل از این شهیدان برگزار شد. همچنین اتاق اصناف ایران برای نخستین بار با برگزاری همایشی از اعضای ستاد پشتیبانی هشت سال دفاع مقدس اصناف و بازار قدردانی کرد.