به گزارش خبرنگار مازند اصناف،جدیدا برخی فروشندگان با استفاده از رنگ های شیمیایی زعفران بی کیفیت را با قیمت گزاف می فروشند.اگر زعفران شیرین باشد به این معناست که کاسب برای افزایش وزنش مقداری نمک یا شکر به آن افزوده است.
برخی برای تشخیص مرغوبیت زعفران،یک رشته از آن را بین کاغذ کاهی فشار می دهند و در صورتی که اثر چربی به جا نماند زعفران مرغوب است.
یک راه دیگر حل کردن رشته ای زعفران در آب است.در صورتی که پس از رنگین شدن آب،الیاف نخ مانند باقی بماند آن زعفران تقلبی است.
انتهای پیام/
ح.قربانزاده