logo

کد خبر : 7187
تاریخ خبر : 1393/05/21
اولین فشن شوی مردان ایران+تصاویر
اختصاصي / در باشگاه ديپلمات وزارت امور خارجه صورت پذيرفت :

اولین فشن شوی مردان ایران+تصاویر

<p><span style='font-family: Tahoma;'>اولین فشن شوی مردان&nbsp; ایران&nbsp; در باشگاه دیپلمات وزارت امور خارجه صورت پذیرفت.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف اولین فشن شوی مردان  ایران  در باشگاه دیپلمات وزارت امور خارجه صورت پذیرفت.


به گزارش مازند اصناف این مراسم  در یک فضای خفقان رسانه ای  با هدف  عدم تصویر برداری و هرگونه انتشار اخبار این مراسم ، با بازرسی شدید بدنی و ممانعت از ورود موبایل و دوربین از سوی مسئولان اجرایی برگزار شد.


گفتنی است از نکات قابل تامل در برگزاری این مراسم حضور بازیگران سرشناس سینمای ایران نظیر : امین حیایی ، محمدرضا شریفی نیا ، الهام حمیدی و... بود.


شایان ذکر است این مراسم که در کمال ناباوری و تاسف در  باشگاه دیپلمات وزارت امور خارجه کشور برگزار گردید با حضور برترین مدلینگ ایرانی نطیر پدرام ارزانی ،حمید فدایی ، بابک رحیمی و چندی دیگر از مدل های ایران نیز همراه بود.


به گزارش خبرنگار مازند اصناف از نکات قابل تاسف در این فشن شوی ایرانی فضای زننده و مختلط زنان و مردان ، پوشش نامناسب زنان و  استفاده از موسیقی های نا متعارف و غربی در حین اجرای این مراسم بود.


به گزارش مازند اصناف این مراسم در ساعت 20:30 هفدهم مرداد ماه سال جاری با حضور نزدیک به 200 نفر در باشگاه دیپلمات وزارت امور خارجه کشورمان برگزار گردید.


هر چند اصل برگزاری این مراسم با شیوه نامتعارف برگزاری ان نیز جای اشکال و ایراد است اما اجرای این مراسم در باشگاه دیپلمات وزارت خارجه جای بسی تامل و ایراد است که امیدواریم مسئولان پاسخگوی این بد سلیقگی و سوء مدیریت باشند.

 

قابل ذکر است هر چند با توجه به محدودیت  شدید رسانه ای اخبار و تصاویری از اجرای این مراسم انتشار نیافته است اما  شنیده ها حاکی از اجرای فشن شوی زنان در 48 ساعت قبل از اجرای این مراسم نیز  دارد.

 


عکس هایی از پشت صحنه اولین فشن شوی ایرانی


 

انتهای پیام/

مجتبی قربانی