logo

کد خبر : 6986
تاریخ خبر : 1393/05/12
استقرار تیم ثابت بازرسی در شهرستان میاندرود
اختصاصي / رئيس اداره صنعت معدن و تجارت مرکز مازندران در گفتگو با مازند اصناف خبر داد:

استقرار تیم ثابت بازرسی در شهرستان میاندرود

<p style='text-align: justify;'><span style='font-size: 12px;'><span style='font-family: Tahoma;'><span lang='FA'>استقرار بازرسان در نمایندگی اتاق اصناف شهرستان میاندرود جهت رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی و حضور به موقع&nbsp; در زمان وقوع تخلف در بخش های مختلف اقتصادی و پیشبرد اهداف سازمانی موثر خواهد بود</span></span></span>.</p>

اسماعیل هادی نژاد رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان ساری و میاندرود در گفتگو با مازند اصناف گفت : با عنایت به مجوز شماره 701/16597 مورخ 93/5/11 سازمان صنعت،معدن و تجارت استان مازندران، به منظور نظارت فراگیر و همه جانبه بر روند فعالیت واحدهای بزرگ و کوچک اقتصادی، تیم ویژه بازرسی در شهرستان ها را فعال نمود.

هادی نژاد خاطرنشان ساخت:  استقرار بازرسان در نمایندگی اتاق اصناف شهرستان میاندرود جهت رسیدگی به شکایات و گزارشات مردمی و حضور به موقع بازرسان در زمان وقوع تخلف در بخش های مختلف اقتصادی و پیشبرد اهداف سازمانی موثر خواهد بود.


رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان ساری و میاندرود در خاتمه اذعان داشت:  از عموم مردم شریف شهرستان میاندرود انتظار می رود، ضمن همکاری با بازرسان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، مراتب را با تلفن124 یا  33885408(نمایندگی اتاق اصناف میاندرود) اعلام تا در اسرع وقت رسیدگی گردد.

 

انتهای پیام/

اویس فلاح