به گزارش مازند اصناف و به نقل از بازار خبر، دلاور حیدرپور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در پاسخ به سؤال مبنی بر علت عدم بستهبندی مناسب برنج ایرانی در بازار گفت: رفتار و بازار و سلیقه مصرفکننده در عدم بستهبندی برنج ایرانی تأثیرگذار است. برنج همواره بهصورت فلهای به بازار عرضه میشد و این امکان هر نوع آلودگی را برای مصرفکننده ایجاد میکرد.
وی ادامه داد: در این راستا و برای تأمین سلامت محصول برنج ایرانی شورایی متشکل صادرکننده و تولیدکننده و واردکننده و انجمنها و اتحادیههای برنج و نمایندگان مجلس با نظارت وزارت بهداشت در سال گذشته تشکیل شد هدف از این اقدام بستهبندی کنترلشده با نظارت بر سلامت محصول است که طبق برنامه باید از مهرماه سال جاری به اجرا در بیاید.
حیدرپور شناسنامهدار شدن برنج ایرانی را مهمترین گام برای حفظ ارزش این محصول دانست و تأکید کرد: بستهبندی مناسب و ثبت کد در شناسنامه هر نوع برنج نهتنها باعث حفظ بازار داخل و مصرفکننده میشود بلکه به رونق صادرات نیز کمک شایانی میکند.
به گفتهٔ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، در این استان 210 هزار هکتار سطح زیر کشت برنج است و 1200 هزار تن تولید شلتوک داریم. برداشت محصول برنج سال جاری از هفته گذشته در این استان آغاز شده و در حال گسترش است.
وی کیفیت محصول جدید برنج را خوب ارزیابی کرد و افزود: به دلیل اقلیم هوایی مناسب و کاهش میزان سمپاشی، برنج امسال از کیفیت خوبی برخوردار است. همچنین بهمنظور حمایت از کشاورزان و برنجکاران و تنظیم مناسب بازار توزیع هر نوع برنج خارجی در استان ممنوع است.