عباس رمدانی رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران در گفتگو با مازند اصناف ضمن بیان نقش بسزای بازاریان در بازسازی مناطق عملیات جنگی افزود: حدود 60 درصد عملیات بازسازی شهر سوسنگرد توسط کسبه و بازاریان مازنی انجام شد.
وی با بیان اینکه در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تمام قشرهای مختلف جامعه نقش تأثیرگذاری داشتند، تصریح کرد : اصناف و بازاریان در قبل و پس از انقلاب اسلامی و و در دوران دفاع مقدس در جهت سربلندی کشور و استان ما به خصوص از هیچ کوششی دریغ نکردند.
رمدانی به نقش بازاریان استان مازندران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: بازاریان در پیروزی شکوهند انقلاب اسلامی نقش بی بدیلی را ایفا کردند.
رمدانی ضمن اشاره به نقش فرهنگی بازاریان تأکید کرد: بازاریان و کسبه کار فرهنگی نیز انجام داده و ارتباطی که با روستاییان داشتند خودشان یک مبلغ دینی بودند.
وی بیان کرد: در پیروزی انقلاب اسلامی حضور اصناف به شکل موثر دیده میشود و در زمان جنگ نیز همین قشر در خط مقدم و در پشتیبانی از جبهه حرف اول را میزدند و بسیاری هم در این راه شهید و جانباز شدند.
رمدانی با بیان اینکه دفاع مقدس، انقلاب ما را تثبیت و به جهان صادر کرد، افزود: امنیت و آسایش کشور را مدیون خون شهدا هستیم.
انتهای پیام/
قربانی