logo

کد خبر : 4973
تاریخ خبر : 1393/02/28
"چک" فراگیرترین نوع تقلب شناخته شد
با ?? درصد؛

"چک" فراگیرترین نوع تقلب شناخته شد

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>در جهان امروز بازارهای مالی ، تقلب در چک فراگیرترین نوع تقلب بوده و ۸۲ درصد موارد تقلب را تشکیل داده است. </span></p>

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مازند اصناف و به نقل از بنکر - تقلب در کارت با 43 درصد در جایگاه دوم قرار دارد. در سال 2012 میزان تقلب ها در کارت ها 29 درصد کل تقلب ها بود.
در ایالات متحده همزمان با افزایش تقلب در کارت ها، شرکت ها بر بودجه امنیتی خود می افزایند. طبق بررسی انجمن متخصصان مالی (AFP) سال گذشته تقلب در کارت ها به رغم تلاش هایی که از سوی شرکت ها برای بالا بردن سطح امنیت انجام شد افزوده شده است. نظرسنحی از 5644 عضو این انجمن نشان می دهد سال گذشته 60 درصد آنها در معرض تقلب در پرداخت قرار گرفته اند. در سال 2011 این رقم 68 درصد بود اما 70 درصد آنها در اثر این حملات زیان دیده اند.
با توجه به اینکه ریسک های سایبری مربوط به فن آوری اطلاعات بخشی مهم از ریسک عملیاتی است شرکت ها باید بودجه لازم را برای حفاظت از امنیت این حوزه ها اختصاص دهند البته تخصیص بودجه به هیچ وجه جایگزینی برای رویه های درست به عنوان مهمترین عامل حفظ امنیت سیستم ها در موسسات مالی نیست.
در این گزارش همچنین به ریسک هایی که در اثر برون سپاری عملیات ها و اتکا به محاسبات ابری متوجه سیستم های فن آوری اطلاعات است اشاره شده است.
یکی دیگر از نگرانی ها هجوم برای استفاده فراگیر از محصولات جدید بویژه در حوزه موبایل، بدون اجرای تست های کافی است. شرکت ها در کنار بهبود کنترل های داخلی خود باید به همکاری نزدیک با هم و با قانونگذاران بپردازند تا پروتکل ها و چارچوب های شفاف برای به اشتراک گذاری اطلاعات و بهترین رویه ها بوجود آید.