به گزارش مازند اصناف و به نقل از فارس، باقیمانده سم در محصولات کشاورزی مازندران از حدود دو سال پیش در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح شد.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پی تشدید بروز سرطان گوارش در مازندران پیگیری علت بروز سرطان در مازندران شد.
با توجه به اینکه مصرف برنج در مازندران بیش از سایر استانها کشور است و این استان نیز خود تولید کننده برنج مورد نیاز کشور است مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران بررسی باقیمانده سموم در برخی محصولات تولیدی مازندران از جمله برنج را در دستور کار خویش قرار دادند.
پس از بررسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران سال گذشته برنج تولید مازندران مشکلی برای مصرف نداشت و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران سلامت برنج مازندران را تایید کردند.
بررسی تولید برنج مازندران در دستور هر ساله مسئولان واحد تحقیقات و پژوهش مازندران قرار دارد.
بررسی امثال مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و سازمان حفظ نباتات مازندران به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران بر سالم بودن برنج مازندران تاکید دارد.
در خبری که امروز از طریق مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران به فعالان رسانهای مازندران پیامک شد آمده است: نتایج آزمایشهای انجام شده توسط سازمان حفظ نباتات و دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر روی هزار نمونه محصول برنج مازندران نشانگر آن است که برنج تولید داخل عاری از هر گونه باقیمانده سموم و فلزات سنگین است.