logo

کد خبر : 4211
تاریخ خبر : 1393/02/06
هنوز نقشه راه دولت در خصوص هدفمندی یارانه‌ها را کشف نکرده‌ایم/ انتقاد از دعوت عناصر فتنه در جشن همسر رئیس جمهور
باهنر:

هنوز نقشه راه دولت در خصوص هدفمندی یارانه‌ها را کشف نکرده‌ایم/ انتقاد از دعوت عناصر فتنه در جشن همسر رئیس جمهور

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با تأکید بر اینکه در خصوص مقوله هدفمندی یارانه&zwnj;ها تلاش&zwnj;های وسیع و مجدانه&zwnj;ای صورت گرفت، گفت: اما متأسفانه ما هنوز در خصوص هدفمندی یارانه&zwnj;ها نقشه راه دولت را کشف نکرده&zwnj;ایم که می&zwnj;خواهد چه کار کند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از خبرگزاری فارس، محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین عصر امروز در جلسه ماهانه این جامعه به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اظهار داشت: قاعدتاً باید اقتصاد مقاومتی به صورت جدی در دستور کار همه نهادهای تصمیم‌گیر یعنی اجرایی، مقننه و قضایی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سیاست اقتصاد مقاومتی قبل از سال 93 نهایی و توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و در همان زمان نیز مقام معظم رهبری در دو جلسه با شرکت رؤسای قوا و مسئولان رده بالای سه قوه که از معاونان و رؤسای کمیسیون‌ها تشکیل می‌شد، مفصلاً‌ موضوع را تفهیم کردند که مقوله اقتصاد مقاومتی چگونه دنبال شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تأکید کرد: به نظر می‌رسد که امروز تنها راه برون‌رفت از مشکلات و معضلات کشور تمسک به همین سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی باشد و امیدواریم این سیاست‌ها به سرنوشت ابلاغیه‌های قبلی دچار نشود.

باهنر تأکید کرد: در طول 5 الی 6 سال گذشته مقام معظم رهبری محور نام‌گذاری‌های سال را عموماً اقتصادی عنوان فرموده‌اند و بنده نیز بر این باورم که اقتصاد مقاومتی افشرده همه آن نام‌گذاری‌های 6 سال گذشته است. بنابراین باید در این خصوص اندیشه‌ای جدی صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: نظام جمهوری اسلامی ظرف 35 سال گذشته که استقرار آن می‌گذرد در بُعد سیاسی و اجتماعی یک الگوی کاملاً نو، جدید، کارآمد برای جهانیان است و مردم‌سالاری دینی قاعدتاً برآمده از جمهوری اسلامی از جمله این الگوها است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه تا قبل از استقرار نظام جمهوری اسلامی مستکبران، حکومت دینی و کآرآمد را به سخره می‌گرفتند،‌ گفت: موج مردم‌سالاری دینی امروز پس از مدت‌ها در کشورهای دیگر ایجاد شده است که می‌توان به جریان بیداری اسلامی اشاره کرد اگرچه الآن این جریان دارای مشکلاتی است و مقام معظم رهبری نیز این مشکلات را پیش‌بینی می‌کردند. در هر حال مردم‌سالاری دینی یک الگوی معتدل و مناسب برای جهانیان است.

باهنر معتقد است که جمهوری اسلامی در بُعد نظامی نیز به یک الگو برای جهانیان تبدیل شده است و این الگو بر جریان دفاع مقدس بیش از پیش بر جهانیان اثبات شد چرا که جمهوری اسلامی در 8 سال جنگ تحمیلی با بسیاری از قدرت‌های جهانی در حال پیکار بود و تنها با توکل به خداوند توانست به پیروزی برسد.

وی تأکید کرد: در طول 35 سال گذشته گرچه برخی تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی شل و سفت شده است اما حقیقتاً‌ ما در بُعد نظامی مورد تحریم جدی قدرت‌ها بودیم اما امروز بیشترین پیشرفت را در همین زمینه داریم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه ایران اسلامی امروز از لحاظ آموزش نظامی و سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این حرفه بسیار پیشرفت داشته است، تأکید کرد: با نیم‌نگاهی به حزب‌الله لبنان و غزه طراوت اقتدار نسیم جمهوری اسلامی ایران را می‌توان لمس کرد.

باهنر با بیان اینکه در سوریه امروز جنگ تمام عیار وجود دارد، گفت: 70 کشور دنیا به دنبال تغییر نظام حاکم در سوریه هستند و ما علی‌رغم نقدها و توصیه‌هایی که به نظام حاکم در سوریه داریم معتقدیم که به هیچ‌وجه حکومت نباید تغییر کند و باید سیستم عادی انتخابات برگزار شود.

وی اضافه کرد: امروز در قضیه سوریه تقریباً دست‌ها یکی پس از دیگری بالا می‌روند به گونه‌ای که بشاراسد برگزاری انتخابات را اعلام کرده و آنان به این نتیجه رسیده‌اند که این انتخابات به ضررشان خواهد بود و حتی ما شنیده‌ایم که آنان گفته‌اند ما حاضریم به کمک سوریه دو سال دیگر ادامه پیدا کند و این انتخابات برگزار نشود.

نماینده مردم تهران در مجلس به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های فناوری و تکنولوژی اشاره و بیان کرد: در حالیکه ما را سوپر تحریم کرده بودند ما بیشترین پیشرفت‌ها را در همین زمینه و بخصوص مسائل هسته‌ای داشتیم و هم‌اینک دارای حرف، ایده و عملکردی نو برای آیندگانمان هستیم.

باهنر با بیان اینکه ما توانسته‌ایم در کشور در بُعد رفاهی همچون آب، برق، دانشگاه و ... شرایط خوبی را برای مردممان رقم بزنیم، گفت:‌ متأسفانه در بُعد اقتصادی و اقتصاد کلان کشور نتوانسته‌ایم یک الگوی موفق باشیم و تجربه‌ای را به جهانیان ارائه بدهیم. بنابراین شاید یکی از دلایلی که رهبری بر مقوله اقتصاد تأکید مکرر دارند همین مسئله باشد.

وی ادامه داد: ما ناچاریم که قوا، سرمایه‌ها، امکانات، انگیزه‌ها و هوش‌های بالا و خوب ملت ایران متمرکز و مدیریت کنیم تا یک انقلاب اقتصادی راه بیاندازیم.

وی افزود: ما در مجلس کار را شروع کرده‌ایم و ریاست مجلس نیز مأموریت مدیریت کار با استفاده از پتانسیل‌های مجلس را برعهده بنده گذشته است و من نیز در روزهای گذشته یک گزارش مفصل در این خصوص دادم.

باهنر ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم تا پایان اردیبهشت‌ماه در جهت وظایف مجلس قوانین را در سه گروه لازم دارای اصلاح و مزاحم تنظیم کنیم که این کار به کمک دولت ممکن خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه امیدواریم تا پایان خردادماه با دولت به یک برنامه عملی برسیم، خاطرنشان کرد: این برنامه‌های عملی در سه مقطع سال 93، سال 94 و برنامه ششم توسعه است و در خصوص سال 94 نیز باید لایحه بودجه سال آینده را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که اقتصاد مقاومتی سایه سنگینی بر روی آن بیندازد.

باهنر با تأکید بر اینکه در خصوص مقوله هدفمندی یارانه‌ها تلاش‌های وسیع و مجدانه‌ای صورت گرفت، گفت: اما متأسفانه ما هنوز در خصوص هدفمندی یارانه‌ها نقشه راه دولت را کشف نکرده‌ایم که می‌خواهد چه کار کند.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، به فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و فراخوان دولت برای انصراف مردم از یارانه نقدی اشاره و بیان کرد: با این همه تحقیقات که از سوی صدا و سیما،‌نمایندگان مجلس و مراجع صورت گرفت باز درصد بالایی از مردم برای دریافت یارانه نقدی ثبت نام کردند و باید پایش شود که این به دلیل رفتار اشتباه دولت و مجلس بوده یا عملکرد رسانه‌ها و یا اینکه مردم می‌خواستند پیامی را به مسئولان بدهند بنابراین باید تلاش کنیم که بدانیم پیام مردم چیست؟

باهنر با تأکید بر اینکه تراز هدفمندی یارانه‌ها امسال تراز نخواهد شد این تراز را قرمز منفی دانست و گفت: به نظر می‌رسد با این وجود بحث‌هایی همچون تولید،‌ خدمات عمومی و بهداشت و ... با مشکل روبرو شود و امیدواریم در این خصوص با دولت نشستی داشته باشیم.

وی ادامه داد: وقتی مجلسی‌ها و دولتی‌ها سرکارشان با افکار عمومی می‌افتد محافظه‌کار می‌شوند البته محافظه‌کاری خوب است چون ما سنتی و مشهور به محافظه‌کار هستیم اما امیدواریم آنقدر محافظه‌کار نشوند که ما در مقابلشان رادیکال بشویم.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه به بیان خاطره‌ای از مجلس سوم پرداخت و گفت: زمانی در مجلس سوم جناب آقای هاشمی برای تعدیل اقتصادی خیز برداشته بودند و ما جلوی وی ایستادیم و گفتیم سرعت تعدیل را باید تعدیل کند که آقای هاشمی ناراحت شد و در خطبه‌های نمازجمعه گلایه کرد که اینها نگذاشتند.

«آقای هاشمی بعد به ما گفتند که سنتی راست بودیم چه شد سنتی چپ شدید؟ ما گفتیم راه خودمان را می‌رویم قبلاً عده‌ای سمت چپ ما حرکت می‌کردند ما راست بودیم حالا آنها آمده‌اند سمت راست و ما چپ اقتصادی می‌شویم. ما تغییر مسیر نداده‌ایم، جریان محافظه‌کاری همین است زمانی که ما محافظه‌کار بودیم عده‌ای رادیکال بودند می‌ترسم اینها به قدری به این سمت آیند که ما مجبور شویم اسم رادیکال را بپذیریم و بگوییم آنها محافظه‌کار هستند.»

باهنر اضافه کرد: در اداره مسائل اقتصادی کشور باید خرد، تدبیر و شجاعت باشد و ما نیز امیدواریم کارها شجاعانه انجام شود تا به نتیجه برسد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، در خصوص مهمانی اخیر همسر رئیس‌جمهور به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: در جریان جشن میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س) دولتی‌ها مهمانی‌ای را ترتیب داده‌ بودند و بانوان را دعوت کرده بودند که نقدهای زیادی در این خصوص در مجلس مطرح شد. تا آنجایی که من اطلاع پیدا کردم یکی دوتا از شایعات آن مهمانی خلاف واقع بود.

وی ادامه داد: گفتن در آن مهمانی سکه داده شده است، تا آنجایی که بنده تحقیق کرده‌ام و خود دولتی‌ها نیز اظهار کرده‌اند جمعاً 5 عدد سکه به زنان کارآفرین داده شده است که این خیلی طبیعی است و قابل نقد نیست.

باهنر در خصوص تشریفاتی بودن مهمانی دولتی‌ها در خصوص میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) نیز اظهار کرد: گفته‌اند که چون بالاخره مد لباس بوده و یا مهمانی تشریفاتی بوده است حال اشتباهی که کرده بودند این اشتباه یا عمداً‌ و یا سهواً بوده از همسران سفرای اسلامی دعوت به عمل آورده بودند و خانم الهی قمشه‌ای سخنرانی فاخری درباره شخصیت فاطمه زهرا(س) انجام داده بودند که با توجه به اهل سنت بودن همسران سفرای اسلامی بسیار کار پسندیده و قابل تقدیر بوده است.

«اینکه پذیرایی، پذیرایی تشریفاتی بوده است باید گفت که پذیرایی دیپلماتیک بوده و در مهمانی‌های خارجی نیز همواره این تشریفات، چند نوع غذا بودن وجود دارد البته دکتر حداد می‌گوید غذا هم ساده بوده است. اما بالاخره در مهمانی‌های خارجی رسم بر پذیرایی دیپلماتیک است.»

باهنر با تأکید بر اینکه حضور یکی از فعالین فتنه سال 88 نقد جدی‌ای به دولت است، گفت: دولت باید از لحاظ فرهنگی تکلیف این قضیه را روشن کند که چرا یکی از خانم‌هایی که با اشتون ملاقات کرده در این مراسم حضور داشته است. البته شاید بگویند اشتباه شده و ما عذرخواهی می‌کنیم که این قابل توجیه است اما دعوت رسمی از این عناصر توسط دولت بوی جدی می‌دهد و افکار عمومی و مجلس به این قضایا حساس است. در مجموع اجلاسی که نقد کردند نقدی به آن وارد نیست. البته آقای حداد می‌گویند که این خانم در آن مهمانی نبوده و در مراسم حافظیه حضور داشته است.