logo

کد خبر : 40904
تاریخ خبر : 1405/06/20
رقابت ۱۴ نامزد برای تعیین سکانداران جدید اتاق اصناف رامسر + اسامی
انتخابات 30شهریور در راه است؛

رقابت ۱۴ نامزد برای تعیین سکانداران جدید اتاق اصناف رامسر + اسامی

تنور رقابت انتخاباتی برای تصاحب کرسی‌های هیأت‌رئیسه اتاق اصناف رامسر با حضور ۱۴ نامزد بسیار داغ شده است؛ انتخاباتی که قرار است در 30 شهریورماه، تکلیف 5 کرسی سکانداران اصناف این شهرستان را مشخص کند.

به گزارش مازنداصناف، شمارش معکوس برای انتخابات هیأت‌رئیسه اتاق اصناف شهرستان رامسر آغاز شده است؛ انتخاباتی که با حضور ۱۴ نامزد، تنور رقابت برای تصاحب کرسی‌های هیأت‌رئیسه را گرم کرده و نگاه فعالان صنفی این شهرستان را به روز برگزاری انتخابات یعنی ۳۰ شهریورماه دوخته است.

 

انتخابات هیات‌رئیسه اتاق‌های اصناف ۱۲ شهر مازندران در تاریخ ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد و با پایان مهلت نام‌نویسی، اسامی نهایی اتاق‌های اصناف که البته تغییر در آن نیز دور از انتظار نیست، مشخص می‌شود.

اسامی نامزدهای انتخابات اتاق اصناف رامسر

بر اساس فهرست اعلام‌شده، ۱۴ نامزد برای حضور در رقابت انتخاباتی هیأت‌رئیسه اتاق اصناف شهرستان رامسر ثبت‌نام کرده‌اند که اسامی آنان به شرح زیر است:

۱. سهیل افتخاری

۲. هادی برومند

۳. محمد جواد حلاجیان

۴. ماهان حیات‌بخش

۵. مهدی دانش‌فر

۶. احمد رنجبر

۷. محسن روشندل

۸. عادل شعبانیان

۹. محمد صفری‌گیری

۱۰. مجید قاسم‌نژاد

۱۱. احمد معارفی

۱۲. اسماعیل نارنج‌جعفری

۱۳. علی نظر سروش

۱۴. امین نیاستی

 

             

انتخابات هیأت‌رئیسه اتاق اصناف، فرصتی برای تعیین مسیر مدیریت صنفی و پیگیری مطالبات کسبه و فعالان اقتصادی شهرستان است. در این رقابت، میزان اعتماد روسای اتحادیه‌ها به نامزدها و برنامه‌های آنان برای ساماندهی امور صنفی، حمایت از کسب‌وکارها و تقویت تعامل با دستگاه‌های اجرایی، از مهم‌ترین موضوعات پیش روی انتخابات خواهد بود.

با نهایی شدن فرآیند انتخابات، رأی نمایندگان اتحادیه‌های صنفی رامسر مشخص خواهد کرد که کدام نامزدها برای دوره جدید به هیأت‌رئیسه اتاق اصناف راه می‌یابند و مسئولیت هدایت امور صنفی شهرستان را بر عهده می‌گیرند.

جزئیات زمان برگزاری انتخابات و ترکیب نهایی هیأت‌رئیسه پس از اعلام رسمی مراجع مربوطه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

هرگونه تغییرات در ترکیب احتمالی نامزدهای انتخاباتی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای خبر/