logo

کد خبر : 39596
تاریخ خبر : 1405/03/02
 ۵۲ هزار تخلف صنفی در مازندران شناسایی شد/ تشدید برخورد با گرانفروشان و محتکران
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران:

۵۲ هزار تخلف صنفی در مازندران شناسایی شد/ تشدید برخورد با گرانفروشان و محتکران

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران از شناسایی ۵۲ هزار تخلف صنفی طی یک سال گذشته در استان خبر داد و گفت: همزمان با آغاز جنگ سوم تحمیلی تاکنون بیش از ۱۱ هزار پرونده تخلف صنفی تشکیل شده است.

به گزارش مازنداصناف،  سلیمان علیجان‌نژاد روز پنجشنبه در نشست بازرسان اصناف مازندران در ساری اظهار کرد: طی یک سال گذشته با انجام حدود ۸۰ هزار بازرسی از واحدهای صنفی، ۵۲ هزار مورد تخلف شناسایی و برای متخلفان پرونده تشکیل شده است.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر بازار افزود: از زمان آغاز جنگ سوم تحمیلی تاکنون نیز بیش از ۱۱ هزار پرونده تخلف صنفی در استان تشکیل و در حال رسیدگی است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران حفظ ثبات بازار، کنترل قیمت‌ها و حضور میدانی دستگاه‌های نظارتی را ضروری دانست و گفت: حدود ۲۵۰ هزار واحد صنفی در سطح استان فعالیت دارند که نظارت مستمر بر عملکرد آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

علیجان‌نژاد با تأکید بر برخورد جدی با متخلفان صنفی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص حاکم بر بازار، تخلفات صنفی به‌صورت ویژه بررسی می‌شود و علاوه بر جریمه، مجازات‌هایی همچون تعطیلی واحد، نصب پرچم و پلمب نیز اعمال خواهد شد.

وی ادامه داد: بازرسان بازار در سه شیفت صبح، عصر و شب فعال هستند تا روند نظارت‌ها بدون وقفه ادامه یابد.

این مسئول همچنین از مردم خواست هرگونه تخلف به‌ویژه احتکار کالا را از طریق شماره‌های ۱۳۵، ۱۲۴ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ گزارش کنند.

انتهای خبر/