به گزارش مازنداصناف، سلیمانی رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان سوادکوه گفت: در اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار و با هدف صیانت از حقوق مصرفکنندگان، گشت مشترک تعزیرات حکومتی به همراه بازرسان سازمان صمت و پلیس امنیت اقتصادی از واحدهای صنفی سطح بازار بازدید کردند.
وی افزود: در جریان این بازرسیها، تخلفات گرانفروشی و عدم درج قیمت در یک واحد صنفی میوهفروشی محرز شد و با توجه به تکرار تخلف، دستور پلمب واحد صادر و متصدی آن تعزیر شد.
تخلفات گرانفروشی و عدم درج قیمت توسط یک واحد صنفی میوهفروشی محرز شد که با توجه به تکرار تخلف و به استناد گزارش بازرسان، دستور پلمب این واحد صنفی از سوی رئیس شعبه تعزیرات حکومتی صادر و متصدی واحد نیز تعزیر شد.
سلیمانی با تأکید بر استمرار نظارتها بر بازار، تصریح کرد: برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی و واحدهای صنفی متخلف با جدیت ادامه دارد و پرونده تمامی واحدهای متخلف برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال میشود.
انتهای خبر/