logo

کد خبر : 39439
تاریخ خبر : 1405/01/18
 تأکید مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران بر تسریع احداث نیروگاه‌های خورشیدی
در جلسه کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر صورت گرفت؛

تأکید مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران بر تسریع احداث نیروگاه‌های خورشیدی

جلسه کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر استان مازندران با محوریت بررسی موانع اجرایی احداث نیروگاه‌های خورشیدی و به ریاست مهندس نصیری مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان برگزار شد؛ نشستی که در آن بر تسریع روند صدور مجوزها و رفع موانع اداری و فنی پروژه‌های انرژی پاک در استان تأکید شد.

به گزارش مازنداصناف، طی روز جاری سه شنبه ۱۸ فروردین، جلسه کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر استان با هدف بررسی وضعیت اجرای پروژه‌های نیروگاه‌های خورشیدی در نقاط مختلف استان مازندران در ساختمان ستادی شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان برگزار شد.

این نشست به ریاست مهندس نصیری مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان و با حضور دکتر دادبود معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، دکتر ابراهیم‌زاده مشاور استاندار در امور انرژی و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت طرح‌های نیروگاه‌های خورشیدی به‌عنوان یکی از محورهای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان مورد بررسی قرار گرفت و موانع اجرایی پیش‌روی این پروژه‌ها مطرح شد.

مهندس نصیری در این نشست با تأکید بر اهمیت راهبردی توسعه انرژی‌های پاک اظهار کرد: تسریع در اجرای نیروگاه‌های خورشیدی و رفع موانع اداری و فنی از اولویت‌های اصلی صنعت برق در استان است و دستگاه‌های اجرایی باید همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی همچنین بر لزوم تسریع در روند صدور مجوزها و حمایت عملی دستگاه‌ها از سرمایه‌گذاران این حوزه تأکید کرد.

در ادامه، دکتر دادبود معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به ضرورت توسعه پایدار انرژی در استان گفت: استانداری مازندران از اجرای طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر حمایت کامل داشته و هماهنگی دستگاه‌ها برای پیشبرد این پروژه‌ها ضروری است.

 

همچنین در این نشست بر نقش نیروگاه‌های خورشیدی در کاهش فشار بر شبکه برق و افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد تولید برق استان تأکید شد.

گفتنی است پیش‌تر نیز استاندار مازندران بر تسریع در اجرای طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر و تسهیل فرآیندهای اداری این حوزه تأکید کرده بود.

انتهای خبر/