به گزارش مازنداصناف، عباس رحیمی، مدیرکل استاندارد استان مازندران، در گفتوگویی اعلام کرد: نظارتهای ویژه استاندارد بر بازار ماه رمضان تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت و بر ۱۲ گروه کلیدی از مواد غذایی متمرکز خواهد بود.
وی افزود: این مواد شامل کشک خشک در لبنیات سنتی، خرمای نیمه خشک، خرمای نرم و رطب، سبزی خوردن بستهبندیشده، شیر سنتی، کره سنتی، چای سیاه، کنجد مصرفی در نانواییها، حلیم، گوشت چرخکرده، زعفران، رشته آشی و گلاب است. این اقلام به دلیل تقاضای بالای خود در ماه رمضان، مورد نظارت ویژه قرار خواهند گرفت.
مدیرکل استاندارد استان مازندران، خاطرنشان کرد: علاوه بر نظارت بر مواد غذایی، این طرح همچنین بر پایش و کنترل بازار کالاها و خدمات در سراسر استان تأکید دارد تا از ارائه خدمات باکیفیت به مردم اطمینان حاصل شود.
رحیمی اعلام کرد: نظارت ویژه بر کالاهای پرمصرف در این ماه، نشاندهنده تلاش سازمان استاندارد برای جلوگیری از هرگونه تخلف و عرضه محصولات غیراستاندارد است و هدف آن حفظ حقوق مصرفکنندگان و ارتقای سطح بهداشت عمومی است.
انتهای خبر/