به گزارش مازنداصناف، تورج ایمانی رئیس اتاق اصناف مرکز استان مازندران، در آستانه شب یلدا بههمراه هیئتی متشکل از بازرسان اتاق اصناف و جمعی از رؤسای اتحادیهها از جمله اتحادیه عکاسان، مصنوعات هنری و محصولات فرهنگی و اتحادیه کیف و کفش، از بازارهای شهر ساری بازدید کرد.
این بازدید با هدف رصد وضعیت بازار، بررسی شرایط کسبوکار و نظارت بر نحوه ارائه خدمات به شهروندان در آستانه یکی از مناسبتهای مهم فرهنگی کشور انجام شد.
رئیس اتاق اصناف مرکز مازندران در جریان این بازدید و در گفتوگو با فروشندگان، بهویژه صنوفی که در ارائه خدمات شب یلدا نقش پررنگتری دارند، بر رعایت انصاف در قیمتگذاری تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و تورم موجود، انتظار میرود متصدیان واحدهای صنفی با درک شرایط مردم، نسبت به قیمت فروش و کیفیت ارائه خدمات توجه و دغدغه بیشتری داشته باشند.
یکی از محورهای اصلی این بازدید، بررسی قیمت میوه بهعنوان یکی از اقلام اصلی شب یلدا بود. در این بازدید، اختلاف قیمت قابل توجه میوه و ترهبار میان بازار مرکزی ساری و برخی نقاط دیگر شهر مشاهده شد که در همین راستا تذکرات لازم به فروشندگان ارائه شد.
در این بخش از بازدید، نماینده میدان ترهبار نیز حضور داشت تا هماهنگیها و پیگیریهای لازم بهمنظور تعادلبخشی به قیمتها و کنترل نوسانات بازار انجام شود.
این هیئت همچنین از صنوف مختلفی از جمله میوه و ترهبار، کیف و کفش، پوشاک و عکاسی بازدید کرد و ضمن گفتوگو با کسبه، از نزدیک در جریان دغدغهها، مسائل و نحوه خدماترسانی آنان به شهروندان قرار گرفت.
انتهای خبر/