logo

کد خبر : 38828
تاریخ خبر : 1404/09/14
چهارمین المپیاد ورزشی بانوان وزارت بهداشت به‌کار خود پایان داد/ حضور پررنگ بانوان در بزرگ‌ترین گردهمایی‌های بانوان سلامت
روایت توانمندی و پویایی بانوان وزارت بهداشت در یک رویداد ملی؛

چهارمین المپیاد ورزشی بانوان وزارت بهداشت به‌کار خود پایان داد/ حضور پررنگ بانوان در بزرگ‌ترین گردهمایی‌های بانوان سلامت

آیین اختتامیه چهارمین المپیاد ورزشی بانوان وزارت بهداشت با حضور سه‌هزار ورزشکار از سراسر کشور، به صحنه‌ای برای تجلیل از تلاش بانوان حوزه سلامت و تأکید مسئولان بر نقش‌آفرینی زنان در مدیریت، سرمایه انسانی و نشاط سازمانی تبدیل شد.

به گزارش مازنداصناف،  چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در بخش بانوان، امسال با حضور بیش از سه هزار شرکت‌کننده از هفتاد دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور برگزار شد و رشد ۳۰ درصدی حضور ورزشکاران، این دوره را نسبت به سال‌های گذشته متمایز کرد.


این رویداد که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و در مجموعه صندوق رفاه دانشجویان فرح‌آباد ساری برگزار شد، فرصتی برای تجلیل از بانوان فعال در حوزه سلامت بود؛ زنانی که در دوران کرونا، بحران‌های ملی و رویدادهای دشوار نقش مؤثری در خط مقدم خدمت‌رسانی برعهده داشتند.

در آیین اختتامیه این المپیاد، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت، استاندار مازندران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند؛ محور مشترک اغلب این سخنان، اعتماد به ظرفیت زنان، حمایت از نقش‌آفرینی آنان در مدیریت کشور و اهمیت نشاط کارکنان حوزه سلامت بود که در ادامه شرح مجملی از این رویداد را می‌خوانید:

 
 



 تأکید بر نقش زنان در شکوفایی کشور


زهرا بهروزآذر در این مراسم، حضور در جمع بانوان ورزشکار وزارت بهداشت را مایه خرسندی دانست و این رویداد ورزشی را «فاخر و ارزشمند» توصیف کرد.

او با اشاره به حضور سه هزار شرکت‌کننده، رشد ۳۰ درصدی مشارکت را نشانه توجه بانوان حوزه سلامت به ورزش و سلامت فردی دانست.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، با یادآوری بحران‌های اخیر از جمله کرونا و جنگ ۱۲ روزه، از جان‌فشانی‌های کارکنان وزارت بهداشت به‌ویژه زنان قدردانی کرد.

وی با تجلیل از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و همچنین وزیر بهداشت، بر ضرورت حمایت همزمان از زنان و مردان برای پیشرفت کشور تأکید کرد و گفت: برای رسیدن ایران به قله‌های پیشرفت، باید به دو بال زنان و مردان تکیه کنیم.

بهروزآذر همچنین بر اهمیت حضور زنان در مدیریت کشور و افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس اشاره کرد و با انتقاد از تصویب برخی قوانین اخیر درباره مهریه، آن را نشانه ضرورت ورود گسترده‌تر زنان به عرصه‌های تصمیم‌گیری دانست.

او در پایان، بانوان را «جان زندگی» توصیف کرد و نقش شبکه‌سازی این المپیاد در تقویت ارتباطات ملی زنان حوزه سلامت را ارزشمند خواند.
 

 


 سرمایه انسانی، محور توسعه و سلامت


طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، با قدردانی از حضور ورزشکاران و مسئولان، سرمایه انسانی را «اصلی‌ترین رکن رشد اقتصادی و بهره‌وری» معرفی کرد.

او گفت: کیفیت خدمات در وزارت بهداشت وابسته به نیروی انسانی توانمند است و بانوان که نیمی از کارکنان وزارتخانه را تشکیل می‌دهند باید سهم بیشتری در مدیریت و تصمیم‌سازی داشته باشند.

وی عدم حضور کافی زنان در مناصب تصمیم‌گیری را یکی از چالش‌ها دانست و بر ضرورت تغییر رویکرد و حمایت استراتژیک از نیروی انسانی تأکید کرد.

موهبتی با اشاره به نقش نشاط و شادابی در عملکرد کارکنان حوزه سلامت، بر اهمیت ترویج امید، شکرگزاری و نگاه مثبت در محیط کار تأکید کرد و گفت: امروز، امیدآفرینی در ورزش بانوان نویدبخش فردای روشن است.

 


 ورزش، پیوند دوستی و خدمت‌رسانی بهتر


محمدصادق رضایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، میزبانی این دوره از المپیاد را افتخاری بزرگ دانست و حضور ورزشکاران سراسر کشور را «مایه دوستی، همدلی و تقویت روحیه پهلوانی» توصیف کرد.

او گفت: ورزش در کنار سلامت روح و عقل، زمینه‌ساز خدمت‌رسانی بهتر به مردم است و وزارت بهداشت با برگزاری چنین برنامه‌هایی به بهبود روحیه کارکنان کمک می‌کند.

رضایی ادامه داد: ورزش در کنار عقل و روح سالم قطعا خدمت‌رسانی را بهتر می‌کند.

وی بیان کرد: سلامت بهترین نعمت خداست و کار وزارت بهداشت برای شادابی روحیه کارکنانش، ارزشمند است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، عنوان کرد: تمام همت و تلاش ما خدمت به مردم و ارمغان سلامتی است و امید که تندرست و سلامت باشید.

 


 ضرورت عدالت اجتماعی و حمایت از زنان شاغل

دکتر عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس نیز با خوش‌آمدگویی به مهمانان، از برگزاری المپیاد بانوان تقدیر کرد.

او بر ادامه حمایت مجلس از جامعه سلامت تأکید کرد و گفت: سیاست‌های جدید در حوزه زنان، از جمله موضوعات مربوط به حق عائله‌مندی و حمایت‌های مادی و معنوی، در دستور کار مجلس قرار دارد.

زمانی، نقش زنان در حوزه جمعیت و توسعه اجتماعی را مهم دانست و تأکید کرد: اگر خواسته‌های زنان محقق شود، در همه عرصه‌ها شاهد نتایج متفاوت و موفقیت‌های بزرگ خواهیم بود.

 
 


زنان پایه‌های پیشرفت کشور هستند



علی بابایی‌کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، با تقدیر از وزارت بهداشت برای برگزاری المپیاد، گفت: زنان در کشور نقشی اساسی در توسعه دارند و در دین نیز بر این موضوع تأکید شده است.

وی با اشاره به تلاش زنان مازندرانی در عرصه‌های مختلف، از پیگیری حقوق بانوان به‌ویژه در حوزه اختلاف درآمد و حقوق نیروهای درمان خبر داد و افزود: قانون اساسی باید زیرساخت رفاه آحاد جامعه را فراهم کند.

او همچنین پیگیری لایحه «حقانیت زن در جامعه» توسط معاون رئیس‌جمهور در امور زنان را اقدامی ارزشمند دانست.

 
 

 نقش بانوان در مدیریت و خدمت‌رسانی بحران‌ها


مهدی یونسی‌رستمی استاندار مازندران، با اشاره به نشاط ایجاد شده در المپیاد، از بانوان به‌عنوان «خادمان بی‌ادعای سلامت» قدردانی کرد.

او تلاش بی‌وقفه کارکنان سلامت در دوران کرونا و همچنین حضور مؤثر بانوان در حادثه آتش‌سوزی اخیر را مثال‌هایی از تعهد آنان دانست.

وی تأکید کرد: ۸۶ نفر از ۲۰۰ مدیر منصوب‌شده در دوره اخیر استان، از میان بانوان انتخاب شده‌اند و این تصمیم بر اساس شایستگی و باور به توان مدیریتی آنان بوده است.

یونسی‌رستمی با تأکید بر نیاز جامعه به شادابی و نشاط، گفت: نشاط در دستگاه‌های اجرایی، خدمت‌رسانی مطلوب به مردم را افزایش می‌دهد.
 


 اختتامیه چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت ویژه بانوان، تنها یک مراسم ورزشی نبود؛ بلکه به صحنه‌ای برای بیان دیدگاه‌های کلیدی درباره نقش زنان در سلامت، توسعه، مدیریت و آینده کشور تبدیل شد.

سخنان مسئولان مختلف نشان داد که حمایت از زنان، افزایش سهم آنان در مدیریت، توجه به سلامت و نشاط کارکنان، و تقویت سرمایه انسانی از دغدغه‌های مهم دستگاه‌های اجرایی و تقنینی کشور است.

این المپیاد با ایجاد شبکه‌ای گسترده میان بانوان حوزه سلامت، فرصتی برای تبادل تجربه و تقویت همبستگی فراهم کرد؛ همبستگی‌ای که می‌تواند در شرایط بحران و خدمت‌رسانی به مردم، نقشی بسیار مهم ایفا کند.

با پایان این دوره، پیام اصلی این رویداد چنین بود: بانوان، ستون‌های سلامت کشورند و آینده‌ای روشن در گرو حمایت از ظرفیت‌های آنان رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/