logo

کد خبر : 38794
تاریخ خبر : 1404/09/09
ورود ۱۳ هزار تن گندم کیفی به مازندران/ توزیع آرد و بهبود کیفیت نان پایش لحظه‌ای می‌شود
معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران:

ورود ۱۳ هزار تن گندم کیفی به مازندران/ توزیع آرد و بهبود کیفیت نان پایش لحظه‌ای می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از تشدید نظارت بر فرآیند حمل و توزیع آرد در استان خبر داد و گفت: ورود ۱۳ هزار تن گندم کیفی و پایش لحظه‌ای حمل آرد، کیفیت نان در مازندران را ارتقا داده است.

به گزارش مازنداصناف،  محمدابراهیم تولایی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، در جلسه کارگروه آرد و نان استان اعلام کرد:  تاکنون ۱۳ هزار و ۸۱۴ تن گندم کیفی از طریق سه کشتی وارد بندرهای مازندران شده است.

وی افزود: امسال ۸۱ هزار و ۶۱۹ تن گندم نیز به‌صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شده و علاوه بر آن، ۱۹۱ هزار و ۲۱۶ تن گندم از هشت استان دیگر به مازندران وارد شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، با انتقاد از کیفیت پایین برخی محموله‌های گندم ورودی، تأکید کرد:  اجازه ورود گندم بی‌کیفیت به استان داده نخواهد شد.

او گفت: همه محموله‌های آرد خروجی از کارخانه‌های مازندران تحت آزمایش قرار می‌گیرند تا آرد باکیفیت در اختیار نانوایی‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به سیاست استان در تبدیل گندم وارد شده به آرد در کارخانه‌های داخلی، اظهار داشت: دو شرکت حمل‌ونقل مسئولیت توزیع آرد را بر عهده دارند تا انحصار در این حوزه شکسته شود.

به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، خودروهای حمل آرد با سیستم GPS رصد می‌شوند و رانندگان نیز ملزم به دریافت گواهی بهداشتی هستند تا روند حمل آرد از کارخانه تا نانوایی‌ها به‌صورت لحظه‌ای کنترل شود.

تولایی در پایان بر ضرورت آنالیز دقیق مصرف آرد در شهرستان‌ها توسط فرمانداران تأکید کرد و احداث مجتمع‌های نانوایی را یکی از سیاست‌های آینده‌نگرانه استان در حوزه نان و آرد دانست.

انتهای خبر/