به گزارش مازنداصناف، با توجه به اهمیت برنج به عنوان یکی از محصولات استراتژیک کشاورزی و ضرورت کنترل و تنظیم بازار این کالا، اقدامات گستردهای برای شفافسازی موجودی برنج در انبارهای استان مازندران آغاز شده است. این اقدام به منظور مقابله با کمبود یا سوءاستفادههای احتمالی و حمایت از ثبات بازار صورت میگیرد.
در همبن رابطه، سید محمد جعفری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، در نشست شورای کشاورزی استان در ساری اعلام کرد: رزمایش سه روزه بررسی ثبت موجودی برنج در سامانه جامع انبارها از روز شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ آغاز شده و تا ۳۱ شهریورماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: این رزمایش با هماهنگی فرماندهی پلیس امنیت اقتصادی استان، دادستانی شهرستانها و همکاری تعزیرات حکومتی در حال انجام است و هدف آن برآورد دقیق موجودی برنج در سطح استان و کشور است.
جعفری توضیح داد: در این طرح، واحدهای شالیکوبی که تاکنون نسبت به ثبت موجودی خود در سامانه جامع انبارها اقدام نکردهاند، مورد بررسی دقیق قرار خواهند گرفت. این پیگیریها در سطح ملی و استانی انجام میشود تا بازار برنج به صورت شفاف و منظم مدیریت شود.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین به استمرار نظارتها در حوزه تنظیم بازار محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: با توجه به ورود به روزهای پایانی تعطیلات و مسافرپذیر بودن استان، هیچ کمبودی در کالاهای اساسی مشاهده نمیشود.
او تصریح کرد: توزیع روزانه بیش از ۴۰۰ تن مرغ و سایر کالاهای اساسی در استان با هدف تامین نیاز مردم به صورت مستمر انجام میشود و آرامش نسبی در تامین و موجودی کالا در استان برقرار است.
جعفری خاطرنشان کرد: نتایج این رزمایش پس از پایان آن در جلسهای با حضور دادستان، فرماندهی پلیس امنیت اقتصادی و ریاست سازمان جهاد کشاورزی مازندران بررسی و بر اساس آن اقدامات لازم اتخاذ خواهد شد.
گفتنی است اجرای این رزمایش و افزایش نظارتها، گامی مهم در جهت بهبود مدیریت بازار برنج استان مازندران است که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، میتواند از بروز بحرانهای احتمالی در بازار جلوگیری کرده و ثبات و آرامش را به این بخش حیاتی اقتصاد استان بازگرداند. همکاری مستمر دستگاههای اجرایی و نظارتی برای تضمین شفافیت و عدالت در بازار کشاورزی، از ارکان اصلی موفقیت این طرح به شمار میرود.
انتهای خبر/