logo

کد خبر : 38351
تاریخ خبر : 1404/04/04
تکمیل طرح‌های آبرسانی قائم‌شهر با تخصیص ۱۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار
مدیرعامل آبفا مازندران خبر داد؛

تکمیل طرح‌های آبرسانی قائم‌شهر با تخصیص ۱۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار

مدیر عامل آبفا مازندران از تسریع در اجرای سه طرح مهم و نیمه‌تمام آبرسانی قائمشهر در حوزه مدیریت بحران با تخصیص هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار خبر داد.

به گزارش مازنداصناف و به نقل از خبرگزاری ایرنا -  بهزاد برارزاده مدیر عامل آبفا مازندران روز چهارشنبه در نشست شورای اقتصادی قائمشهر گفت: در سال جاری با توجه به ضرورت آماده‌سازی استان برای مواجهه با شرایط اضطراری، سه پروژه با اولویت ویژه در شهرستان قائم‌شهر در دستور کار قرار گرفته که شامل طرح اضطراری شهر قائم‌شهر، اصلاح و توسعه شبکه توزیع قائمشهر و تأمین آب شهر ارطه است.

وی درباره جزئیات عملیات اجرایی این پروژه‌ها، افزود: ارتقای ایستگاه پمپاژ، اصلاح و تکمیل خطوط انتقال به طول ۱۰ کیلومتر، حفر و تجهیز چاه اسکندرکلا، اصلاح و توسعه و استانداردسازی شبکه توزیع شهر قائم‌شهر به طول ۱۰ کیلومتر و نیز حفر و تجهیز چاه ارطه و احداث خط انتقال از جمله اقدامات اساسی در چارچوب این پروژه‌ها است.

برارزاده گفت: برای اجرای کامل این طرح‌ها، مجموعاً اعتباری بالغ بر هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال مورد نیاز است که به تفکیک شامل ۷۰۰ میلیارد ریال برای طرح اضطراری قائم‌شهر، ۳۰۰ میلیارد ریال برای شبکه توزیع قائمشهر و ۱۲۰ میلیارد ریال برای تأمین آب شهر ارطه است.

این مقام مسوول با تأکید بر اهمیت این پروژه‌ها در حفظ امنیت آبی و ارتقای پایداری خدمات در شرایط بحرانی، افزود: با تکمیل این طرح‌ها، ظرفیت مدیریت بحران استان به شکل چشمگیری افزایش می‌یابد و آماده‌سازی لازم برای مقابله با تهدیدات طبیعی و غیرمترقبه فراهم خواهد شد.

انتهای خبر/