logo

کد خبر : 38202
تاریخ خبر : 1404/02/27
تمام پروژه‌های عمرانی باید پیوست استاندارد داشته باشد
مدیرکل استاندارد مازندران:

تمام پروژه‌های عمرانی باید پیوست استاندارد داشته باشد

مدیرکل استاندارد مازندران گفت: تمامی طرح‌های اقتصادی و عمرانی ملی و استانی باید پیوست استاندارد داشته باشند.

به گزارش مازنداصناف، یاسر معافی- عباس رحیمی مدیرکل استاندارد مازندران به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی در نشستی صمیمی به همراه معاونان ارزیابی انطباق، منابع انسانی و امور پشتیبانی، استانداردسازی و آموزش و سایر همکاران مربوط به حوزه‌های تخصصی با اصحاب رسانه و خبرنگاران رشد تولید کیفی را از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان ملی استاندارد ایران دانست و اظهار کرد: هدف ما در استان تمرکز بر تولید باکیفیت به عنوان یک اصل مورد توجه است.

وی با بیان این که مقیاس اقتصاد با تولید کیفی افزایش می یابد بیان کرد: رشد کیفی تولید علاوه بر ایجاد فضای رقابتی در بازار داخل، توسعه بازارهای بین المللی را درپی خواهد داشت.

مدیر کل استاندارد مازندران با اشاره به گستردگی فعالیت‌ها و ماموریت‌های اداره کل استاندارد استان ادامه داد: دامنه مسئولیت‌های این سازمان در حوزه‌های استانداردسازی، ارزیابی انطباق، تایید صلاحیت، اندازه شناسی تعریف می‌شود و براساس قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد کشور است.

              

این مسئول در بخش دیگری با اشاره به اینکه رسانه‌ها در سه بخش نظارت، آگاهی بخشی و توسعه اقتصادی استان نقش محوری دارند، بیان کرد: رسانه‌ها با تبلیغات صنایع استاندارد می‌توانند در سلامت و صادرات کمک کار باشند.

رحیمی با بیان نقش مردم در ارتقاء سطح سلامتی و ایمنی در جامعه گفت : باید فرهنگ خود کنترلی و مصرف صحیح تولیدات در جامعه ترویج پیدا کند واین مهم با تعامل و همکاری مصرف کنندگان امکان پذیر است.

وی در بخش دیگری به عملکرد سال ۱۴۰۳ اداره کل استاندارد مازندران اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۱۹۱ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی صادر شده است.

وی از بازدید ۲ هزار و ۳۷۱ مورد بازدید فنی از واحدهای تولیدی تحت پوشش خبر داد و افزود: هزار و ۷۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در استان صورت گرفته است.

مدیر کل استاندارد مازندران با اشاره به هفت‌هزار و ۲۳۲ نمونه‌برداری از مراکز تولیدی، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۴ پروانه حلال برای واحدهای تولیدی صادر شده است.

رحیمی در پایان گفت: آزمون نازل‌های عرضه سوخت مایع در سه‌هزار و ۴۲۲ مورد، آزمون و علامت‌گذاری باسکول وسایط نقلیه در ۵۸۴ مورد و آزمون وسایل سنجش سبک در ۲۱ هزار و ۶۶۲ مورد انجام شده است.

انتهای خبر/