logo

کد خبر : 38113
تاریخ خبر : 1404/01/31
شناسایی و قطع ۷۳۱ فقره انشعابات غیرمجاز آب شرب در آمل
مدیرعامل آبفا مازندران خبر داد؛

شناسایی و قطع ۷۳۱ فقره انشعابات غیرمجاز آب شرب در آمل

مدیر عامل آبفا مازندران از شناسایی و قطع ۷۳۱ فقره انشعاب غیر مجاز آب آشامیدنی در شهرستان آمل طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش مازنداصناف، بهزاد برارزاده در جریان بازدید از پروژه های در دست اجرای شهرستان آمل طی گفتگویی اظهار کرد: ۱۶۵۰۰۰ مترمکعب مجموع دبی روزانه آب تولیدی در این شهرستان است و ۶۷۳۴۷۰ نفر با ۱۲۷۵۴۶ اشتراک و ۲۰۲۲۲۱ آحاد از خدمات شرکت بهره مند می شوند.


مدیر عامل آبفا مازندران با اشاره به عملکرد سال گذشته شهرستان آمل، تشریح کرد: طی این مدت عملیاتی در حوزه آبرسانی شامل حفر ، تجهیز و بازسازی دو حلقه چاه آب شرب ، بازسازی و توسعه ۲۰۶۰ متر خط انتقال ، بازسازی و توسعه ۲۴۳۲۰ متر شبکه توزیع آب ، بازسازی و استاندارد سازی ۱۵۳۴ مورد انشعابات فرسوده همچنین رفع ۲۷۳۰ مورد شکستگی اتفاقات و اتصالات انشعابات و شبکه ، ۳۴ مورد رفع شکستگی خطوط انتقال ، ۵۳۵ مورد نشت یابی سنتی و ماهواره ای انشعاب و شبکه آبرسانی و نیز ۴۵مورد مهندسی مجدد و تعمیر الکتروموتور و پمپ های منابع تامین و ایستگاههای پمپاژ و شستشوی ۳۵۰ کیلومتر شبکه توزیع انجام شد.


وی، از واگذاری ۵۰۷۹ فقره انشعاب آب شرب با کاربری های مختلف خبر داد و گفت: ۵۰ مورد تست کنتورهای خراب مشترکین و ۳۸۵۵ فقره تعویض کنتور خراب نیز طی سال گذشته انجام و مدیریت امور آب ۶ روستا در این شهرستان نیز تحویل شرکت شده است و ۴۳۰۰مورد آزمایش میکروبی و شیمیایی کنترل کیفی آب و ۱۴۰ هزار مورد کلرسنجی در نقاط منابع تامین و مقصد نیز انجام شد.

مدیر عامل آبفا مازندران با اشاره به مهمترین پروژه های در حال اجراء شهرستان آمل گفت: پروژه هایی شامل حفر و تجهیز ۴ حلقه چاه آب شرب ،تکمیل و بهره برداری ۱۸۰۰ متر خط انتقال از چاه شهرک صنعتی بابکان به مجتمع آبرسانی روستای میله ، اجرای طرحهای آبرسانی در روستاهای آهنگرکلا هرازپی ، سنگچال ، گنگرج کلا و ایرا همچنین اصلاح شبکه داخلی روستاهای تحت پوشش، طرح توسعه و تجهیز ساختمان آزمایشگاه و پروژه نصب سیستم های حفاظت الکترونیک و دوربین های هشدار دهنده برخط روی منابع تامین در دست اجراست.

انتهای خبر/