به گزارش مازنداصناف، عطاءالله حسنزاده عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: حدود یک ماهی است که مرغداران با ضرر مواجه هستند ولی باوجود همه پیگیریها پشتیبانی امور دام ورود پیدا نکرد.
وی افزود: برای تولیدکنندگان مرغ سقف جوجهریزی تعریف شده به این صورت که تا ۱۵۰ میلیون قطعه جوجهریزی باید صورت گیرد که با این اوصاف و براساس نیاز بازار، سرریز تولید داریم.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی بیان کرد: باتوجه به حجم تولید باید یا بحث صادرات داشته باشیم و یا برای سرریز تولید در بحث ذخیرهسازی اقدام شود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران اضافه کرد: قیمت حمایتی برای مرغ تعیین شده ولی این میزان برای تولید مرغ باتوجه به افزایش هزینهها مقرون به صرفه نیست.
حسنزاده اظهار کرد: موضوع دیگر اختلاف قیمت نهاده پشتیبانی و بازار است که این امر موجب شده مرغداران نسبت به فروش مرغ البته با ضرر در بازار اقدام کنند و نهاده موردنیاز را نیز از بازار تامین کنند.
وی یادآور شد: موضوع دیگر اینکه خرید لاکپشتی مرغ موجب بالا رفتن وزن مرغ شده که درواقع ضرر روی ضرر خواهد بود.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با تاکید بر اینکه پشتیبانی باید اقدام به جمعآوری مرغهای تولیدی در بازار کند، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است سریال متضرر شدن مرغداران باز هم تکرار نشود و در برنامه ریزی با اطمینان و اعتماد بیشتری نسبت به تولید اقدام کنند.
انتهای خبر/