به گفته او، با توجه به ثبات قیمت مصوب تخم مرغ و افزایش هزینههای تولید، مرغداران خواستار اصلاح قیمت شدند که طی نامهای با امضای وزیر اصلاح قیمت تخم مرغ هرشانه حدود ۶۰ هزارتومان درب مرغداری به ستاد تنظیم بازار رفته است که امیدواریم اصلاح شود.
کاشانی ادامه داد: با وجود پیک مصرف تخم مرغ در ۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر بازار بدون هیچ تنشی سپری شده است و کماکان مشکلی در تولید تخم مرغ نداریم.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مدیره اتحادیه مرغداران درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ افزود: بنابر آمار از ابتدای سال۸۰ هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شده است.
او روند تولید تخم مرغ را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ مهرماه به ۱۱۵ هزارتن برسد که براین اساس نگرانی برای تامین تخم مرغ شب عید امسال نداریم.
کاشانی ادامه داد: گرچه در نیمه دوم سال به سبب افزایش مصرف اولویت تنظیم بازار داخل است، اما مازاد ماهانه فعلی ۱۰ هزارتن است که براین اساس ۱۰ تا ۱۱ هزارتن تخم مرغ در ماه به کشورهای حوزه خلیح فارس، عراق، افغانستان و ترکمنستان و کشورهای آفریقایی صادر میشود.
او از رشد سالانه ۴۰۰ هزارتن تخم مرغ طی سال اخیر خبر داد و گفت: امسال برآورد میشود که تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۳۹۰ هزارتن برسد، درحالیکه سال ۹۹ تولید ۸۹۰ تا ۹۰۰ هزارتن بوده که این امر بیانگر رشد سالانه ۴۰۰ هزارتن است. همچنین ظرفیت تولید سالانه تخم مرغ یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن است که امیدواریم سال آینده به حداکثر ظرفیت برسیم.
کاشانی سرانه مصرف تخم مرغ را ۱۵ کیلو اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف تخم مرغ از ۱۱.۵ کیلو به ۱۵ کیلو رسیده است که براین اساس جزء کشورهای مطلوب تخم مرغ هستیم.
انتهای خبر/