logo

کد خبر : 37334
تاریخ خبر : 1403/07/17
 تشدید نظارت بهداشتی در ترخیص نهاده‌های دامی
مدیرکل دامپزشکی مازندران خبر داد:

تشدید نظارت بهداشتی در ترخیص نهاده‌های دامی

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اعلام اینکه نظارت‌ در بنادر سه‌گانه هنگام ورود نهاده‌های دامی تشدید شد، گفت: نهادهای فاقد شرایط به مبدا بازگشت داده می‌شود.

به گزارش مازنداصناف، حمزه آقاپورکاظمی در حاشیه بازدید اصحاب رسانه به‌مناسبت هفته‌ دامپزشکی از مجموعه تولید مواد غذایی در شهرک صنعتی ساری در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برای امنیت غذایی برنامه‌ریزی‌های خاصی دیده شده است، اظهار کرد: دامپزشکی استان نظارت جدی بر روند تولید مواد غذایی دارد.

وی با بیان اینکه زمینه مدیریت بیماری‌ها با افزایش نظارت بر تولید محصولات، نهادها و چرخه توزیع فراهم می‌‌شود، تصریح کرد: در ۶ ماهه اول امسال ۷۰ درصد واکسیناسیون دام عملیاتی شده است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه این واکسیناسیون‌ها با برگزاری اردوهای جهادی در مناطق بالادست انجام شده است، افزود: با مدیریت بیماری دام‌ها شاهد کاهش ۶۸ درصدی وقوع بیماری دامی هستیم.

این مسئول از آمادگی برای مدیریت بیماری هاری در استان خبر داد و گفت: این آمادگی را اعلام کردیم تا با کمک بخش خصوصی عقیم‌سازی سگ‌های بلاصاحب را انجام و کنترل کنیم.

آقاپورکاظمی با اشاره به اینکه نظارت‌ها در بنادر سه‌گانه استان مازندران هنگام ورود نهاده‌های دامی تشدید شده است، خاطرنشان کرد: نهادهای که صلاحیت بهداشتی آنها تایید نشده به مبدا بازگشت داده می‌شود.

وی به اقدامات نظارتی در حوزه آبزیان اشاره کرد و ادامه داد: اتفاقی که در محور هراز (واژگونی تریلی حمل مواد شیمیایی در مزرعه پرورش ماهی) افتاده بود تمام محموله‌های فاسد شده با دستور مقام قضایی از چرخه مصرف انسانی حذف شد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران از رشد ۱۰۲ درصدی و ۲۳ درصدی ارزآوری صادرات آبزیان و ماهیان خاویاری به کشور‌های اوراسیا و روسیه خبر داد و افزود: ۳ میلیون و ۲۴۶ هزار کیلوگرم مرغ منجمد، ۶ میلیون کیلوگرم محصولات لبنی، ۸۳۰ کیلوگرم خاویار، ۸۹ هزار و ۸۹۲ کیلو ماهی خوراکی و ۴۹۳ هزار کیلوگرم ماهی تازه صادر شده است.

این مسئول با بیان اینکه در کشتارهای سطح استان در بخش طیور و دام اقدامات ویژه‌ای داشتیم، ادامه داد: به عنوان استان معین تامین‌کننده مرغ تهران هستیم و تشدید نظارت در کشتارگاه‌ها سبب اصلاح زیرساخت‌ها و افزایش سطح بهداشت و تولید می‌شود.

آقاپورکاظمی از تعطیلی دو کشتارگاه سنتی دام در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر سه کشتارگاه صنعتی در حال فعالیت بوده و یک کشتارگاه صنعتی در غرب استان در حال ساخت است.
 
وی تصریح کرد: با افزایش کشتارگاه‌های صنعتی در استان، کشتارگاه‌های سنتی حذف می‌شوند.

مدیرعامل شرکت شمسا شمال نیز در این نشست به معرفی این واحد تولیدی در بخش آبزیان، ماکیان و گوشت قرمز پرداخت.

شهرام شاهسونی با اشاره به اینکه محصولات این واحد تولیدی در بیشتر فروشگاه‌ها موجود است، بیان کرد: با تنوع محصولاتی به‌دنبال افزایش تولید هستیم.

وی خاطرنشان کرد: این واحد تولیدی با آزمایشگاه مدرن و مجهز یکی از برندهای مهم در عرصه صنایع غذایی است.

انتهای خبر/