به گزارش مازنداصناف، حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی وگردشگری استانداری مازندران امروز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با تاکید بر تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای خبازی و ارتقای کیفیت نان از فرمانداران خواست ترتیبی اتخاذ شود با رعایت دستورالعمل ها و ضوابط ابلاغی ضمن تلاش برای افزایش کیفیت نان با اخلالگران تامین آرد و نان در شهرستان ها برخورد قانونی صورت گیرد.
وی از تشویق خبازان با پخت نان با کیفیت خبر داد و از اتحادیه خبازان خواست نسبت به ارزیابی عملکرد واحدهای خبازی اقدام و نانوایانی که پخت نان با کیفیت و ماکول دارند مورد تقدیر و تشویق قرار گیرند.
خیریانپور افزود: هماهنگیهای لازم با تعزیرات حکومتی و سایر مراجع قضایی ذیربط به عمل آمد تا بدون هیچگونه مسامحه با عوامل متخلف و مخل در امر تامین و توزیع آرد و پخت نان برخورد قانونی صورت گیرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران تاکید کرد: طبق دستورالعملهای ابلاغی و تاکید معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری ، در صورت تکرار تخلف از سوی واحد صنفی، موضوع در کارگروه آرد و نان شهرستان مطرح و نسبت به قطع سهمیه آرد و انتقال آن به نزدیکترین واحد خبازی و یا صدور پروانه کسب برای افراد متقاضی جدید که مسئولیتپذیر باشند. اقدام خواهد شد.
عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران نیز در ادامه اظهار کرد : با توجه به تعطیلات نیمه شهریور ، گروههای رصد و پایش عملکرد واحدهای خبازی متشکل از دستگاههای نظارتی شهرستانها موظف شدند ضمن انجام بازرسیهای سرزده از سطح نانواییها عملکرد این واحدهای صنفی را ارزیابی و نتیجه را به مراجع ذیربط گزارش کند.
وی با اشاره به تاکید استاندار مازندران بر افزایش کیفیت پخت نان در استان، گفت: به منظور افزایش مهارتهای نانوایان در عملآوری آرد و پخت نان با کیفیت، اتحادیه خبازان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای نسبت به برگزاری دورههای آموزشی مهارتهای لازم برای پخت نان با کیفیت اقدام خواهد کرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران بیان کرد: عملکرد واحدهای خبازی که نان با کیفیت و ماکول پخت می نمایند مورد تشویق و تقدیر قرار خواهد گرفت.
انتهای خبر/