به گزارش مازنداصناف، عطاءالله حسنزاده عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: طی سالهای گذشته بهدلیل نوسانات بازار آسیب دیدیم اما راهکارهای مازاد تولید را مدیریت کرده و در این زمین برنامهریزی انجام دادیم.
وی با اشاره به رونق تولید در بازار طیور، افزود: در چنین شرایطی باید پشتیبانی امور دام نسبت به ذخیرهسازی اقدامات لازم را انجام دهد تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور بیان کرد: در کنار ذخیرهسازی باید تمهیدات لازم در ارتباط با صادرات باتوجه به حجم تولید در دستور کار داشته باشیم.
حسنزاده با تاکید بر اینکه بهطور حتم باید در بحث قیمت تضمینی و بیمه تمهیدات لازم اندیشیده شود، خاطرنشان کرد: بهترین تنظیم بازار تولید است، ماهانه میزان تولید ما ۲۵۰ تا ۳۰۰هزار تن بوده درحالیکه نیاز ما ۲۱۰ تا ۲۲۰هزار تن است که باید در کنار استفاده از ظرفیتها بحث صادرات را نیز در دستور کار داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه صادرات یک شبه نیست، تصریح کرد: در این زمینه باید برنامهریزی جامع صورت گیرد تا به تولیدکنندگان کمک شود.
عضو هیات مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور یادآور شد: در کنار استمرار تولید باید در بحث صادرات جدیتر ورود پیدا کنیم تا صادرات پایداری داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران بیان کرد: سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی نیز باید حمایتی باشد تا بازار آسیب نبیند و تولیدکننده هم بتواند با خیال راحت به تولید بپردازد.
حسنزاده تصریح کرد: میانگین جوجهریزی طی ۴ ماه گذشته ۱۶ میلیون و ۵۰۰تن بود و نوسانات جوجهریزی نداشتیم اما موضوع قیمتی موجب شده تولیدکنندگان نگران شوند که برای کاهش دغدغه آنان باید تمهیدات لازم اندیشیده شود.
انتهای خبر/